Rejser til Porto Pollo

I Porto Pollo på Korsikas sydvestlige kyst er det nemt at koble helt af og slippe hverdagens stress. Den lille kystby, som strækker sig langs en bugt med en flot, gylden sandstrand, har ikke egentlige forlystelser eller et nævneværdigt natteliv, men er ideel til en fredelig familie- eller parferie. Book en rejse til Porto Pollo på Korsika i dag.

Porto-Pollo (eller "Portipoddu") er en lille landsby i Serra-di-Ferro kommune, der ligger 18 km fra Propriano ved den dramatiske Valinco-bugt. Engang var denne lille perle blot et lille fiskerleje med en håndfuld både, men i dag er Porto Pollo en levende landsby, med en hjertelig lokalbefolkning, en beskyttet havn, butikker, hoteller og restauranter og en række aktiviteter, der kan nydes til lands eller til søs: gåture, sejlsport, ridning, dykning eller mountainbiking.

Denne charmerende landsby med 487 indbyggere ligger i et skønt naturområde, der er klassificeret på tværs af to zoner som ZNIEFF (Natural Zone of Interest for Ecology, Flora and Fauna): Klitterne på den fantastiske strand i Cupabia og Junipéraie de Porto Pollo, hvor det er de forskellige laguner og vådområder, der er beskyttet. To Genoa-tårne, Capriona og Campannedda, ligger flot med udsigt over de omkringliggende områder, til minde om svundne tider, hvor området gik på skift mellem forskellige magthavere.

>> Læs også om rejser til Ile Rousse

Rejser til Frankrig

Læs mere om Frankrig og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Frankrig her

Hoteller i Porto Pollo