Rejser til Porto Vecchio

På det sydøstlige Korsika ligger Porto Vecchio med en labyrint af snoede, brostensbelagte gader. Nyd de smukke omgivelser og den rolige stemning, hvad enten du vil dase på det bløde hvide sand eller nyde dage på en café. Book din rejse til Porto Vecchio i dag!

Det er svært ikke at lade sig charmere af bakketopbyen Porto Vecchio på den sydøstlige del af Korsika. Især ikke hvis du ønsker at opleve det ægte Korsika. Porto Vecchios gamle bydel er en labyrint af snoede brostensbelagte gader. Her er det oplagt at slå sig ned på en af de indbydende cafe med en espresso eller et glas korsikanske vin og blot fordrive tiden med at se verden gå forbi. Hvad kunne være bedre? Når du er klar til at gå videre, er der masser af historiske monumenter at kigge på, herunder den iøjnefaldende Johannes Døberen kirke og den middelalderlige fæstning. Du kan også finde et souvenir i en af de smarte butikker, som Porto Vecchio er kendt for.

En af de bedste bedste ting ved at holde ferie i Porto Vecchio er udsigten. Du kan se lige ud over bugten og den smukke havn. Sørg for at få det bedste ud af disse smukke omgivelser, selv hvis det bare er at dase på det bløde hvide sand eller bade i det klare blå hav. Der er masser af stier langs klipperne til vandreture og endda en golfbane, hvis du har lyst til at gå en runde. Mere eventyrlystne feriegæster kan prøve en af de talrige vandsportsaktiviteter, der tilbydes. Du kan dog også stå til havs på lidt mere rolig facon med en glasbundsbådtur og se livet under bølgerne.

Velkommen til Korsika med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Porto Vecchio og andre rejsemål på Korsika hvor du bor på håndplukkede hoteller i din ferie. Du kan hos Escapeaway bestille din rejse til Porto Vecchio som en samlet pakkerejse inkl. flyrejsen, hotelophold og lejebil eller transfer t/r til dit hotel. Vil du selv arrangere din rejse til Frankrig så kan du naturligvis også blot vælge at book dit hotel igennem Escapeaway.

>> Læs også om rejser til Aléria

Hoteller i Porto-Vecchio

Populære hoteller i Porto-Vecchio

Frankrig, Korsika, Porto-Vecchio
9,0
Fabelagtigt
645 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 21 km
  • Nærmeste strand: ca. 6.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Frankrig, Korsika, Porto-Vecchio
9,3
Fabelagtigt
101 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 3.4 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Frankrig, Korsika, Porto-Vecchio
9,2
Fabelagtigt
540 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 22 km
  • Afstand til centrum: ca. 350 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Information og fakta

Skal du rejse på ferie til Korsika og bor i området omkring Porto Vecchio har jeg her samlet udvalgte informationer og fakta. Ønsker du mere inspiration vil jeg anbefale dig at kigge forbi bloggen hvor vi skriver rejseguider med tips og råd ud fra egne erfaringer vi har gjort på rejser til Korsika. Du kan bla. læse om emner som udflugter og seværdigheder, vejret når du rejser, om maden, kulturlivet, den fantastiske natur og meget mere...

En ferie på Korsikas sydlige kyst byder på en unik blanding af betagende bjerglandskaber og uspolerede strande. I Porto-Vecchio finder du desuden en charmerende historisk gamle bydel med travle caféer, barer, restauranter, boutiques, hoteller og en veludstyret lystbådehavn, der tiltrækker internationale yachter.

Porto-Vecchio lever fuldt ud op til Korsikas omdømme som "Øen af skønhed og kontraster". Porto-Vecchio er kendt som Korsikas St-Tropez og er da også blevet en meget fashionabel ferieby (især populær blandt italienerne), hvor gæsterne kan slappe af, lade sig forkæle eller feste hele natten.

Det er dog også muligt at undslippe sommertrængslen ved at bevæge sig væk fra den slagne vej med en tur til en fjerntliggende bugt eller langs en bjergsti, hvor man kan nyde fred og ro i et fortryllende og varieret landskab.

Den bedste årstid at besøge Porto-Vecchio er maj, juni eller september, hvor der er masser af solskin, men ikke så mange turister som i juli og august.

Mad og drikke

Beliggenheden ved Korsikas kyst betyder, at du vil have rig mulighed for at nyde fiske- og skaldyrsdelikatesser i ferien. I Porto Vecchio er grillede fisk populære og det kan også anbefales at bruge en skål af de lokalt fangede østers. Inden i landet er maden af den mere solide slags. En af de mest populære retter her er en vildsvinegryderet kaldet sanglier. Det er en rig og lækker ret, der som regel serveres med pasta eller polenta.

Der er masser af fashionable restauranter og caféer i Porto Vecchio, hvis du søger en eksklusiv madoplevelse. Mange af disse findes omkring hovedtorvet, Place de la Republique. Du vil også kunne finde talrige restauranter bygget ind i bymurene. Det er et perfekt sted at smage lækre lokale retter, mens du nyder udsigten over dalen og havnen.

Strande

Der er så mange gode strande og bugter omkring Porto Vecchio, at du kan prøve et nyt sted hver dag, hvis du vil. Det bløde sand er omgivet af det klare blå hav, mens du i baggrunden kan nyde udsigten til grønne landskaber og bjerge. Palombaggia og den lige så smukke Santa Guilia ligger begge syd for Porto Vecchio.

Fælles for strandene ved Porto Vecchio er de gode muligheder for at have en sjov dag med familien. Palombaggia som er den mest berømte sandstrækning i området, er stedet at tage hen for at dyrke vandsport. Her er der mulighed for at prøve windsurfing, jetski, kajak og vandcykler. Hvis du foretrækker noget lidt mere afdæmpet, kan du hoppe ombord på en af bådturene til de nærliggende øer Lavezzi og Cerbicale.

Udflugter

Strandene omkring Porto-Vecchio er simpelthen fantastiske og inkluderer den verdensberømte Palombaggia og Santa Guilia. Alle har kridhvidt sand og et glitrende turkist hav og er omgivet af frodige landskaber. Med lavt vand er strandene ideelle til familier.

Hvis du vover dig ind i baglandet, byder den nærliggende Alta Rocca-region på stor naturrigdom med kløfter, floder og vandfald. Her er der muligheder for bjergvandring, klatring, badning i klippebassiner, picnics, ridning, mountain-biking og besøg i  traditionelle korsikanske bjerglandsbyer, hvor man kan nyde en afslappet frokost.

Bonifacio
Den middelalderlige havneby Bonifacio er et glimrende udflugtsmål, hvis du vil tage på en dagstur fra Porto Vecchio. Beliggende på den sydligste spids af Korsika er Bonifacio inden for en halv times rækkevidde. Her er gode barer og restauranter, men de fleste feriegæster kommer for de historiske seværdigheder. Et besøg i den gamle bydel er som at rejse tilbage til middelalderen med tykke bymure og endda en vindebro. Sørg for at du også tager en rundtur i Bonifacios Skt. Dominic kirke.

Lecci
Lecci som ligger nord for Porto Vecchio, er et godt sted at opleve det traditionelle landsbyliv på Sydkorsika. Der er en uforstyrret stemning i landsbyen, som ikke er blevet spoleret af masseturisme. Du kan slappe af på de nærliggende smukke strande ved Pinarellu og San Ciprianu. Alternativt kan du smage på afkastet fra Leccis berømte vinmarker.

Alta Rocca
Du har den fantastiske Alta Rocca bjergkæde lige uden for døren, når du holder ferie i Porto Vecchio. Har du en lejebil til rådighed kan du hurtigt forlade strandlivet til fordel for de betagende bjerge. Her giver landsbyer som Zonza et glimt af det hyggelige korsikanske landliv. Hvis du er ivrig efter at udforske mere, er Col de Bavella en god base for vandreture eller klatreture.

Shopping

Byen er kendt som et paradis for shoppere, især takket være dens trendy tøjbutikker. Mange af disse fashionable butikker findes i den gamle bydel sammen med boghandlere og madbutikker. I sommermånederne holder disse butikker sent åbent, så du ikke behøver at afbryde din solbadning.

Rejser til Frankrig

Læs mere om Frankrig og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Frankrig her