Langtidsrejser i Frankrig

Langtidsferie i Frankrig En langtidsferie i Frankrig er en mulighed for at at forkæle dig selv med gastronomiske oplevelser i verdensklasse, rejse gennem billedskønne landskaber med middelalderslotte og vinmarker, alt imens du nyder det solrige klima.

Muligheder for en oplevelsesrig langtidsrejse er næsten uendelige i Frankrig, som alene i kraft af sin størrelse byder på en utrolig mangfoldighed af kultur og natur. En lang ferie er således ikke kun oplagt mulighed for dig, som trænger til at slappe rigtigt af i smukke omgivelser, men er også en chance for få ekstra god tid til at udforske Frankrigs berømte seværdigheder og finde de små hyggelige, uspoleret steder, som turister normalt ikke finder.

Er du til storbyferier, er Europas mest romantiske by, Paris, naturligvis ikke til at komme udenom, men du kan også bruge en langtidsferie til at besøge vingårde i Provence eller dase ved Den Franske Riviera.

Skal din langtidsferie i Frankrig være en unik oplevelse, er Escapeaway' håndplukkede hoteller det helt rigtige valg. Glæd dig til at opleve den ægte franske atmosfære og en ferie, som du vil huske tilbage på med glæde resten af livet.

Læs mere om alle vores rejser til Frankrig med unikke hideaways

>> Læs mere om langtidsrejser