Luksusferie i Frankrig

Vil du forkæle dig selv eller en du holder af med en luksusferie i Frankrig, er vores unikke, håndplukkede hideaways et indlysende valg. Her kan I nyde en ferie i smukke omgivelser på eksklusive luksushoteller, som med deres indtagende franske atmosfære og personlige service vil give jer en helt særlig ferieoplevelse. Er en luksusferie for dig ensbetydende med autentiske rejseoplevelser og en mulighed for at opdage små perler, der har bevaret deres lokalkolorit og charme? Så er en luksusrejse med Escapeaway til Frankrig, det du søger.

Frankrig er et af Europas store, historiske lande, som har været en dominerende faktor i verden, som koloniherre over en række lande og territorier. Frankrig har stadig oversøiske besiddelser, men det er 'det gamle Frankrig' som vi kender og elsker, og som har givet navn til en bestemt type mennesker, 'de frankofile' - mennesker, som bare ikke kan få nok af Frankrig. Og det forstår man godt, for Frankrig er et land, hvor ægte luksus er en del af hverdagen, og hvor historiske slagmarker ligger side om side med berømte køkkener og eksklusive chateau'er.

Udvalgte luksushoteller i Frankrig

Vi har specialiseret os i at finde de små unikke luksushoteller og ferieboliger, hvor du stadig kan opleve det "rigtige" Frankrig. De udgør alle en perfekt base for en luksusferie, hvor du fordyber dig i billedskønne landskaber, historiske seværdigheder og ikke mindst går på opdagelse i det berømte franske køkkens herligheder og smager på fremragende vine fra nogle af verdens mest fremtrædende vindistrikter.

Brug dit hotel som base for at indtage de franske landskaber, fra de tårnhøje alper, over det øde Massif Centrale til Bretagnes vindomsuste kyster. Lej en bil og kør ud til store oplevelser i bakker og bjerge, langs brusende floder og gennem velkendte vindistrikter. Frankrig har det hele, og tilbyder bl.a. en madkultur hvis lige ikke kan opdrives, og hvor dygtige kokke tilbereder udsøgte måltider på det lokale hotel, eller på restauranter i byen.

Populære destinationer


Provence
En af de mest klassiske destinationer i Frankrig, og man forstår hvorfor. Afgrænset af Middelhavet, Rhone-floden og den italienske grænse, og med så ikoniske bynavne som Monaco, Nice og St. Tropez - Provence tilbyder luksus for alle pengene, og her er der aldrig langt til den nærmeste lystyacht, superbil eller champagneflaske.
>> Læs mere om luksusrejser til Provence her

Paris
Byernes By langs Seinens bred behøver vel ingen nærmere introduktion. Eiffeltårnet, Champs Elysées, Triumfbuen, Louvre, Disneyland - her er kæmpeattraktioner i stort tal, og fortovscaféer, som byder på kaffe og croisant, som var det lavet i himlen. Hos Escapeaway har vi udvalgt en eksklusiv samling af luksushoteller, så du kan få en overdådig ferie i Paris.
>> Læs mere om luksusrejser til Paris her

Korsika
Måske den mest spændende af Middelhavets store øer. Korsika lever sit eget liv, langt fra fastlandet og på mange måder en fusion mellem spansk, italiensk og fransk. Et udsøgt køkken med masser af fisk, og et dramatisk terræn, hvor det kan tage timer at rejse få kilometer - bare fordi man skal nyde den ene udsigt efter den anden.
>> Læs mere om luksusrejser til Korsika her

Luksusrejser med Escapeaway kan bookes med afgang fra enten Aalborg, Aarhus, Billund, Hamburg eller København, og vi flyver med rutefly, så du kan planlægge din ferie præcis som du vil. Indkvarteringen på nogle af vores bedste luksushoteller sikrer dig en ferie ud over det sædvanlige, og samtidig er du sikret af den danske rejsegaranti. Vores dygtige rejsekonsulenter sørger for en pris, som er til at betale, uanset om du vil til Paris, Provence eller måske Alsace?

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Frankrig

Populære hoteller i Frankrig

Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Roquebrune Cap Martin
9,6
Fabelagtigt
131 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 33 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Frankrig, Rhône-Alpes, Valence
9,8
Fabelagtigt
532 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 86 km
  • Afstand til centrum: ca. 1.4 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Nice
9,6
Fabelagtigt
2878 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 6 km
  • Nærmeste strand: ca. 90 m
  • Internetadgang/Wi-Fi