Residence Les Gorges de la Truyere

Frankrig, Midi-Pyrénées, Entraygues sur Truyere

Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Et naturparadis

Listen over eventyr og aktiviteter for hele familien er uendelig. Stedet er præget af vidunderlig og vild natur, og her bor du præcis der, hvor de to floder "Le Lot" og "la Truy Truyère" mødes. Et skønt område, hvor du er omgivet af skov, bjerge og kløfter, som bare venter på, at du udforsker dem. Det er et minimarked kun 100 meter væk, og den smukke middelalderby Entraygues sur Truyere ligger kun 300 meter væk. Her finder du et udvalg af butikker og restauranter.

Her kommer du ikke til at kede dig

Foruden de uendelige muligheder for at vandre, som findes i dette område, kan du og din familie også deltage i et antal aktiviteter såsom at fiske, cykle, ro kajak, svømme og andre udendørs aktiviteter. Der er mulighed for at leje cykler i byen. Du kan benytte dig af en opvarmet udendørs pool mellem d. 15. juni og d. 15. september (højsæsonen), og hotellet har ligeledes børnepool og en indendørs pool. Der er også en sauna og en dampsauna, hvor du kan slappe af og hente ny energi på de kølige dage. Du finder en yachtklub kun 300 meter væk langs floden, tennisbaner 50 meter væk og så kan du også ride i området. Der er 350 km. markerede stier, alene rundt om Entraygues!

Værelser

Lejligheder med udsigt

Her er i alt 62 lejligheder, alle med have (på 1. sal) eller balkon (på øvrige etager) som enten har kik ud over poolen eller dalen. Udsigten indbefatter bjergene bag huset og parkeringspladsen, men ikke floden. De har alle et bord med stole på balkonen eller i haven. Lejlighederne er rummelige, og er tilgængelige som to- eller treværelseslejligheder med køkken. De har alle et lille køkken med keramisk komfur, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, brødrister og elkedel.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Læs mere

Officiel kategori

Escapeaways kategori

85 anmeldelser

Afstande

 • Afstand til centrum: ca. 300 m
 • Aurillac: ca. 48 km
 • Toulouse-Blagnac Lufthavn: ca. 197 km (2h 40m)

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Residence Les Gorges de la Truyere:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Kæledyr tilladt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

7 route de Villecomtal
12140 Entraygues sur Truyere

Koordinater

Latitude: 44.6410
Longitude: 2.5678

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Anmeldelser på Tripadvisor

Hvis du gerne læse anmeldelser om hotellet fra Tripadvisor, som andre gæster har givet, så kan du læse mere her. Du finder ligeledes tips til, hvad du kan opleve i området. Find mere inspiration til din næste ferie på Escapeaway’ blog.

Rejsemål Midi-Pyrénées

Andre hoteller Entraygues sur Truyere