Naturferie i Frankrig

Frankrig byder på et væld af naturtyper med alt fra høje, sneklædte bjerge til solrige, varme sandstrande, der kan besøges året rundt. Mulighederne på en naturferie i Frankrig er derfor nærmest uendelige.

Mange danskere forbinder Frankrig med fantastisk skiløb om vinteren, men der er hele året masser af muligheder for store naturoplevelser. En naturferie er således også om sommeren rig på muligheder for at nyde det udendørs liv på for eksempel vandre- og cykelture, ligesom Frankrigs mange floder indbyder til uforglemmelige ture i kano eller kajak.

Skal man nævne bare én af Frankrigs mange naturseværdigheder, er det svært at komme uden om Gorges du Verdon. Den 25 kilometer lange bjergkløft, som du kan besøge i Provence, anses for at være en af Europas smukkeste og er trods dens popularitet, et godt eksempel på de mange eventyrlige naturoplevelser, der venter dig i Frankrig. Der er mulighed for at sejle på den turkise flod, som løber i bunden af den dybe kløft, men området er også populært for sin vandreruter.

På din naturferie i Frankrig vil du også på dine ture rundt gennem de skønne naturområder finde små charmerende landsbyer, hvor du kan gå på opdagelse i snoede gader og eventuelt samle ny energi på en café med skøn udsigt over det franske landskab.

>> Læs mere om alle vores rejser til Frankrig