Residence Odalys Chateau de Pretreville

Frankrig, Normandiet, Honfleur

Marcus Stoltz
Besøgt af
Marcus Stoltz

Når man ankommer til Residence Odalys Chateau de Pretreville, har man svært ved at tro, at man rent faktisk kun befinder sig 6 km fra havet og Honfleurs pittoreske havn. For her er man midt i et grønt område i de smukke skove i det fredelig bagland, som står i kontrast til det hektiske liv, man møder ved kysten i sommermånederne.

Bo ved slot, pool og grønne skove

Residence Odalys Chateau de Pretreville ligger i en grøn park på 3 hektarer, der indbyder til fredelige gåture på den nærliggende sti, der fører til slottet Pretreville. Lad de små lege på stedets legeplads eller bad sammen i det lille opvarmede svømmebassin. Når du ankommer til Residence Odalys Chateau de Pretreville, vil du have svært ved at tro at du faktisk kun befinder sig 6 km fra havet og Honfleurs pittoreske havn. Her befinder du dig midt i et grønt område i de smukke skove i det fredelig bagland, som står i kontrast til det hektiske liv, man møder ved kysten i sommermånederne.

Udforsk både strand og by

Vil i en tur på stranden, er der et bredt udvalg af gode muligheder. Honfleurs dejlige sandstrand, Plage du Butin, med kabiner, bruser og legeplads ligger ca. 6 km væk. Kør lidt længere, ca. 16 km, og i vil ankomme til en af Frankrigs mest berømte badebyer Deauville. Denne by er velbesøgt af det franske jetset og byder på kasino, diskoteker, et hav af restauranter og massere liv på strandpromenaden. Gå en tur i Honfleurs hyggelige og pittoreske centrum med brostensbelagte gader og gyder. Oplev alt fra museer til kunstgallerier og naturligvis masser af butikker og restauranter. Besøg også flere forskellige markeder, særligt et traditionelt et af slagsen lørdag formiddag, et økologisk marked om onsdagen og salg af frisk fisk hver morgen fra torsdag til søndag. Vil i prøve kræfter med golf kan du få din lyst styret på den nærliggende golfbane (ca. 5 km), og lad også børnene opleve fuglereservatet Bois du Breuil med sine mange fuglearter og tudsegamle træer, der ligger 4 km væk.

Slap af i de smagfulde omgivelser

Der er 86 lejligheder på stedet og en reception, der er åben hver dag. Desuden findes en lille fitness-sal, gratis parkeringsplads (ikke overdækket) og et mindre opvarmet svømmebassin, der er åbent fra juni til september. Lejlighederne, der er opført i 2010, er fordelt i 8 bygninger i typisk regional stil med skifertag. De har alle en balkon eller en terrasse/have med bord, stole og parasol. Lejlighederne vender enten mod haven eller skoven. De har alle et lille køkkenhjørne med køleskab, keramiske kogeplader, mikroovn og opvaskemaskine samt badeværelse med badekar og toilet. Treværelseslejlighederne har ydermere et badeværelse med bruser. Der er fjernsyn og WIFI-adgang i alle lejlighederne, som kan benyttes mod et tillæg.

Værelser

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Læs mere

Officiel kategori

Escapeaways kategori

8,0 Vores gæsters
bedømmelse
125 anmeldelser

Afstande

 • Bliv klogere på hvad æbler OGSÅ kan bruges til på Calvados Experience by Père Magloire: ca. 13 km
 • Deauville: ca. 18 km
 • Chemin des Douaniers: ca. 48 km
 • De fantastiske klippeformationer ved Falaises d'Etretat: ca. 48 km
 • Deauville St. Gatien Lufthavn: ca. 9 km (10m)
 • Le Havre Octeville Lufthavn: ca. 31 km (30m)
 • Caen Lufthavn: ca. 71 km (1h 0m)
 • Paris Beauvais Lufthavn: ca. 180 km (2h 10m)
 • Paris Charles De Gaulle Lufthavn: ca. 212 km (2h 10m)

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Residence Odalys Chateau de Pretreville:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Kæledyr tilladt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Quartier de Pretreville
14600 Gonneville sur Honfleur

Koordinater

Latitude: 49.3779
Longitude: 0.2489

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Anmeldelser på Tripadvisor

Hvis du gerne læse anmeldelser om hotellet fra Tripadvisor, som andre gæster har givet, så kan du læse mere her. Du finder ligeledes tips til, hvad du kan opleve i området. Find mere inspiration til din næste ferie på Escapeaway’ blog.