Pakkerejser til Frankrig

Frankrig er på mange måder det ideelle rejsemål med et behageligt klima, dejlige badestrande, spektakulære landskaber og ikke mindst utallige spændende aktiviteter og seværdigheder. Kort sagt næsten alt hvad dit rejsehjerte kan begære, og ikke overraskende er Frankrig et af verdens mest populære rejsemål. Altså, hvis vi lige skal lade være med at nævne nogle af verdens bedste vindistrikter, fx. i Languedoc-Roussillon, så kan vi jo i stedet blot nævne de rullende bakker i Alsace, byernes by Paris, rivieraen med Nice, Cannes og St. Tropez og verdensklasse skiløb i Alperne og Pyrenæerne.

Uanset om du er til historiens vingesus i Normandiet, storbyferie i Paris eller bjergtagende ensomhed i Massif Centrale, så har Frankrig helt sikkert et hotel eller en ferielejlighed, som passer dig. Hos Escapeaway går vi op i, at indkvarteringen skal passe til nordiske besøgende. Dvs. at det skal være stilrent, repræsentere det lokale, have en god beliggenhed, og ikke være for stort. Det er vores mission at finde de bedste steder til dig, så du kan bestille en pakkerejse med alt inkluderet - også ro i sjælen både før, under og efter rejsen.

Hvad enten du skal besøge Frankrig for første gang, eller du vender tilbage år efter år, er en pakkerejse ofte den bedste og nemmeste måde at arrangere din ferie på. Så er din rejse ikke blot sikret mod konkurs, men du slipper også for besværet med at finde den bedste kombination af for eksempel transport og indkvartering. Når du bestiller en pakkerejse til Frankrig hos Escapeaway, bor du på et hyggeligt, håndplukket luksushotel, som vi selv har besøgt og blåstemplet. Udover flyrejsen kan du desuden supplere din pakkerejse med billeje, som oftest er en fordel når du bor på vores hideaways.

Hvordan finder jeg en billig pakkerejse?

Du kan se alle vore udvalgte hoteller i Frankrig herunder, og bruge filteret i venstre side til at kredse dig ind på det rigtige - eller benytte kortet til at finde rejsemål, som passer til din ferie. Brug søgemaskinen i toppen til at indkredse på rejsedatoer, hvorefter vi søger blandt alle flyselskaber for at finde de rigtige afgange til dig. Da vi også søger blandt lavprisflyselskaber, er du sikker på, at du finder den billigste pakkerejse her - uden besvær.

Vi søger på flyrejser fra både København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamburg for at give dig størst mulig fleksibilitet. På den måde kan du sammensætte en pakkerejse med fleksibel rejselængde, som passer til dit behov, hvad enten du ønsker en miniferie i storbyen eller 10 dage ved kysten. Husk: Lejer du desuden en bil hos os, kommer den også med i din pakke.

>> Læs mere om alle vores rejser og rejsemål i Frankrig
>> Læs også om pakkerejser til Paris

Kort over Frankrig

Populære hoteller i Frankrig

Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Mougins
9,0
Fabelagtigt
771 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 22 km
  • Nærmeste strand: ca. 7 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Nice
9,1
Fabelagtigt
700 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 8 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Marseille
8,6
Meget godt
2454 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 26 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)