Rejser til Antibes - Juan les Pins

Antibes - Juan Les Pins er to byer i en. Antibes står for det traditionelle, historiske og elegante og Juan-Les-Pins for det afslappende og festlige. Sol, badning og glade dage kommer til at præge din ferie på Den Franske Riveria. Book din rejse til Antibes med Escapeaway i dag!

Antibes - Juan les Pins er egentlig to små badebyer i Provence, som i tidens løb er vokset sammen til en, derfor bindestregen imellem de to navne. Her kan man dyrke sol og strand i vid udstrækning, men man kan også bruge tiden på store kulturelle oplevelser som det berømte Picasso-museum eller tage ind i landet bag kysten for at opleve nogle af de små charmerende byer. Nattelivet byder desuden på en bred vifte af muligheder.

Antibes' lystbådehavn er den største i Europa og den næststørste i hele verden. Her lægger de store luksusyachter til på Quai des millionaires, så deres passagerer kan komme i land og slappe af på stranden.

Antibes og Juan Les Pins har en usædvanlig god beliggenhed, hvis man ønsker at opholde sig i en mindre by med charme og stadig være tæt på de større byer som Nice og Cannes og desuden have mulighed for at tage på udflugter i baglandet til de charmerende småbyer som Mougins og St. Paul de Vence.

Hvert år i juli måned afholdes den traditionelle jazzfestival, hvor store navne fra hele verden gæster byen og omdanner den til et veritabelt musik-mekka. På en del af strandpromenaden kan man da også se fliser med kunstnernes håndaftryk og signatur.

Midt imellem Cannes og Nice ligger badebyerne Antibes og Juan Les Pins på hver sin side af halvøen Cap d'Antibes, som rummer fyrreskove, private strande i de små bugter og nogle af de mest eksklusive millionærvillaer, hvor internationale berømtheder lader sig forkæle. Byerne er igennem tiden vokset sammen til én, men har dog stadig bevaret hver deres særpræg.

Antibes har siden oldtiden været en handelsby og var i sin tid større end både Nice og Cannes. I dag kan man stadig se mange levn fra byens lange historie, og de gamle krogede gyder og gader i den gamle bydel er velholdte og charmerende at færdes i. Mest berømt er nok Picassomuseet, hvor værker af den store kunstner fra hans ophold i 1946 er udstillet side om side med andre moderne kunstneres malerier og skulpturer, men her er også mange historiske seværdigheder at komme efter.

Juan Les Pins har flere af de klassiske badebyers karakteristika som de mange strandetablissementer med parasoller og restauranter direkte på stranden samt et livligt natteliv.

Book din rejse til Antibes med Escapeaway i dag

Velkommen til Frankrig med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Antibes - Juan les Pins og andre rejsemål i regionen Provence hvor du bor på håndplukkede hoteller på din rejse. Indtast dine ferieønsker i søgemaskinen og find nemt en fleksibel rejse til Antibes, som passer til dig og dine planer. Vælg mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn - vi søger efter billige flybilletter fra alle flyselskaber og kombinerer med udvalgte hoteller i Antibes og Juan les Pins, kun med gode anmeldelser. Du får en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til nettets bedste pris.

>> Læs også om ferieboliger i Provence her
>> Sådan booker du en pakkerejse til Provence

Rejser til Frankrig

Læs mere om Frankrig og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Frankrig her

Hoteller i Antibes - Juan Les Pins

Populære hoteller i Antibes - Juan Les Pins

Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Antibes - Juan Les Pins
  • Nærmeste lufthavn: 20 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Antibes - Juan Les Pins
  • Nærmeste lufthavn: 22 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Antibes - Juan Les Pins
  • Nærmeste lufthavn: 21 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant