Ferie i Provence

Fra smukke Nice til imponerende Verdon og fra strandliv ved Middelhavet til pavepaladset i Avignon. Provence har bare det hele, og her kan du ikke nøjes med en enkelt ferie. Du kommer tilbage igen... og igen. Book en billig ferie i Provence med Escapeaway i dag!

Hos Escapeaway holder vi os nemlig til det, vi er gode til; ferier i Provence hvor du bor på håndplukkede hoteller og ferieboliger i din ferie.

Vi har her på siden samlet diverse informationer og fakta om Provence. Du kan bl.a. læse om de forskellige rejseformer til regionen, som vi tilbyder. Jeg håber, at du finder inspiration til din ferie i Provence, og har du spørgsmål eller specielle ønsker til rejsen, som ikke fremgår her på siden, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os!

Bo på Hotel Les Domaines de Saint Endréol i Provence

Foto: Les Domaines de Saint Endréol er et af mange skønne hoteller i Provence

Flyinformation

Vil du have mere information om flyrejser og flyselskaber til Provence i Frankrig, så har vi samlet informationer under flyferie til Provence. Du kan flyve med Escapeaway fra Billund, Aarhus, Aalborg, Hamburg og Københavns lufthavn til Provence.

Rejsetemaer

Et godt tip er også altid at kigge nærmere på vores rejsetemaer. Her har vi opdelt hoteller og ferieboliger i temaer som familieferie, tæt på havet, godt til par, mad og vin, vandreferie og mange flere. Se alle rejsetemaer hos Escapeaway

Læs om Provence på vores blog

Jeg vil også anbefale dig at besøge vores blog. Her skriver vi indlæg fra vores egen verden og naturligvis også fra vores mange rejser til bl.a. Frankrig og Provence. Har du et godt rejsetip om Provence, som du vil dele med andre, er du altid velkommen til at skrive en kommentar. Du kan også se flere fotos og finde links til andre hjemmesider, der skriver om den franske region.

Foto: Provence er kendt for de mange smukke farver i naturen

Inspiration til din ferie

Selv med de mange andre smukke rejsemål i Frankrig er en ferie i Provence-Alpes-Côte d'Azur noget helt særligt. Her kan du opleve Alpernes dramatiske bjerge, idylliske middelalderbyer og charmerende kystbyer langs Middelhavet.

Provence-Alpes-Côte d'Azur har seværdigheder og attraktioner nok til at rejsende fra hele verden vender tilbage hertil igen og igen for at få det hele med. Mange vælger naturligvis også at holde ferie her for at slappe af med den gode mad og vin, som regionen er så berømt for. Ikke at forglemme det solrige vejr og den Franske Rivieras strande, som i sig selv er hele rejsen værd.

Vil du opleve det bedste af Provence-Alpes-Côte d'Azur på din ferie, bør du vælge en rejse med Escapeaway. Vi har personligt udvalgt en række hoteller og ferieboliger, som vi ved vil gøre din ferie til en unik oplevelse.

Link til andre sider om Provence

Bestil din ferie i Provence online

Jeg håber, at du har fundet inspiration til din ferie i Provence med Escapeaway. Ønsker du at bestille en rejse, er det nemt og sikkert online. Indtast i søgemaskinen fra hvilken lufthavn, du vil rejse fra, i hvilken periode, samt antal personer. Ønsker I mere end ét værelse eller én lejlighed, kan du også vælge dette. Tryk "søg rejse" og søgemaskinen finder ledige værelser og de billigste flybilletter til Frankrig. Billeje, transfer, forsikringer og andre tillæg kan du læse om i step 2, når du søger efter priser til din ferie.

>> Tilbage til alle rejser til Provence
>> Se alle rejsemål i Frankrig

>> Læs mere om ferie

Kort over Provence og Côte d'Azur

Populære hoteller i Provence og Côte d'Azur

Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Lorgues
  • Nærmeste lufthavn: 80 km
  • Afstand til havet: ca. 45 km
  • Pool
Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Les Baux-de-Provence
  • Nærmeste lufthavn: 31 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi
Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Gordes
  • Nærmeste lufthavn: 29 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi

Romantisk ferie i Provence

Søger du en romantisk ferie for to? En rejse til Provence-Alpes-Côte d'Azur byder på fortræffelige muligheder for forkælelse og romantiske oplevelser. En overflod af friske råvarer gør for eksempel det provencalske køkken til en helt særlig oplevelse, hvilket sammen med regionens fantastiske vine i sig selv er en god grund til at invitere din elskede med hertil.

Den Franske Riviera med sit solrige middelhavsklima og celebre badebyer tiltrækker naturligvis mange forelskede par fra hele verden, men Provence-Alpes-Côte d'Azur gemmer også længere inde i landet på mange romantiske attraktioner. I kan således opleve ægte sydfransk charme i små idylliske bjerglandsbyer og på gamle vingårde, eller tage på vandreture gennem billedskønne landskaber.

For at jeres romantiske ferie i Provence-Alpes-Côte d'Azur skal blive en mindeværdig oplevelse, er det selvfølgelig vigtigt at vælge det helt rigtige hotel. Tag derfor et kig i beskrivelserne af vores håndplukkede hoteller, som netop er nøje udvalgt for deres ægte franske charme og romantiske stemning.

>> Læs mere om vores hoteller i Provence