Ferieboliger i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Drømmer du om en ferie i Frankrig med masser af sol, dejlige badestrande, varieret natur og masser af livsglæde er Provence-Alpes-Côte d'Azur det ideelle rejsemål. Til trods for at regionen er en af landets mest besøgte, finder du et bredt udvalg af ferieboliger i Provence med en ægte, uspoleret fransk atmosfære.

Din feriebolig fra Escapeaway vil danne ramme om en ferie i Provence-Alpes-Côte d'Azur, som kan byde på spændende udflugter til vingårde, naturreservater og gamle historiske byer såsom Marseilles, Avignon, Nice og Cannes.

Du kan naturligvis også glæde dig til kulinariske oplevelser fra det berømte provencalske køkken på gode restauranter og caféer i både mondæne kystbyer og i traditionelle landsbyer. Flere af vores ferieboliger har desuden egen restaurant, hvor der hver dag trylles fantastiske retter frem af de mange friske råvarer, der er nemt tilgængelige i regionen, men du kan naturligvis også vælge at booke en lejlighed eller måske en villa  hvis du selv vil stå for madlavningen.

Du kan finde udførlige beskrivelser af alle vores håndplukkede ferieboliger i Provence, som er udvalgt for deres sjæl og karakter, her på hjemmesiden.

>> Læs mere om vores rejser til regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur

 

>> Læs mere om ferieboliger

Kort over Provence og Côte d'Azur

Populære hoteller i Provence og Côte d'Azur

Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Les Baux-de-Provence
9,6
Fabelagtigt
421 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 29 km
  • Afstand til havet: ca. 90 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Cannes
9,3
Fabelagtigt
817 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 26 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Moissac-Bellevue
9,0
Fabelagtigt
664 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 104 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Sådan udvælger vi ferieboligerne i Provence for dig

Hos Escapeaway sætter vi en stor ære i at præsentere de bedste ferieboliger i Provence for dig. Det er ganske enkelt vores job at sørge for kvaliteten - og dit job at tage ud og opleve. Vi har derfor skrappe krav til kvaliteten af opholdsstedet, og vi præsenterer kun ferieboliger som har gode anmeldelser. På den måde har vi løbende 'opsyn' med de enkelte hoteller og ferielejligheder, så vi sikrer at alt er i topklasse for dig og dine rejsefæller.

Den alsidige natur i Provence-Alpes-Côte d'Azur indbyder til ferier med store oplevelser i det fri. På en naturferie kan friluftsentusiaster her udforske storslåede naturparker på vandreture, få et adrenalinsus i kajak på floder eller teste deres udholdenhed på cykel op ad det legendariske Mont Ventoux.

Er du mere til afslappede naturoplevelser er der i Provence-Alpes-Côte d'Azur også rig mulighed for at nyde billedskønne landskaber på udflugter i bil, ligesom regionen selvfølgelig også er kendt for de skønne strande langs Middelhavet.

Bevæger du dig ind i landet, finder du hurtigt mange pragtfulde og hyggelige steder, hvor der ofte ikke er den samme turisttrængsel som ved kysten. En kør selv-ferie i Provence-Alpes-Côte d'Azur kan for eksempel indeholde en udflugt til Gorges du Verdon (Verdonkløften), som med rette regnes for en af de største naturseværdigheder i Frankrig. Her kun to timer fra Marseille kan du opleve Europas største bjergkløft, som du kan udforske til fods eller på den flod, som løber i den op til 700 meter dybe slugt.

Vores omhyggeligt udvalgte hoteller og ferieboliger i Provence er perfekte udgangspunkter for at tage på eventyr i denne smukke del af Sydfrankrig.

>> Læs mere om hvilke hoteller du kan bo på i Provence