Rejser til Frejus

Leder du efter en relativt stille badeby på Den Franske Riveira er Frejus et godt valg, med bl.a. en stor badestrand, som er særligt indbydende for børnefamilier. Book din rejse til Frejus med Escapeaway i dag!

Frejus er en Middelalderby ved Den Franske Riviera, som efterhånden har vokset sig til en stor og populær badeby. Den klassificeres som en kunst- og kulturby takket være den historiske rigdom og de mange kulturelle oplevelser, som byen har at byde på. Netop denne blanding af sandstrande, vandsportsaktiviteter og mulighederne for kulturelle oplevelser, gør byen til et yndet feriemål. Her findes et stort udbud af restauranter både ved havnen og i det historiske centrum. Mulighederne for shopping er utallige. Her er bymarkeder, tøjbutikker, souvenirbutikker, supermarkeder, og sommeren igennem er der også natmarked langs strandpromenaden.

Velkommen til dette område af Frankrig med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Frejus og andre rejsemål i regionen Provence hvor du bor på håndplukkede hoteller i din ferie.

>> Læs også om rejser til Antibes

Hoteller i Frejus

Information og fakta

Skal du rejse på ferie til området omkring byen Frejus så finder du lidt udvalgte fakta og informationer om rejsemålet i denne lille rejseguide. Vil du have mere inspiration til din rejse så vil jeg anbefale dig at kigge forbi vores blog, her skriver vi om erfaringer fra egne rejser til Provence og du kan bla. læse om udflugter og seværdigheder i regionen, om vejret når du rejser, den lokale mad og vin, kulturlivet, den dejlige natur og meget mere...

Vandsport og kulturelle seværdigheder

Frejus er nærmest vokset sammen med byen Saint-Raphael og byder i alt på ca. 7 kilometer sandstrand og 2,5 kilometer bugt mellem byen og Saint-Aygulf. Der findes også en handicap-strand i Frejus. Strandene byder på et væld af aktiviteter som windsurfing, kite-surfing, jet-ski, kajak og meget andet. Hvert år afholdes der flere regattaer og bådshows i den store lystbåd havn.

De mange kulturelle seværdigheder tæller blandt andet et amfiteater, der kunne rumme 10.000 tilskuere. Det er opført i slutningen af det 1. århundrede, og her er der blevet udført gladiatorkampe med tigre og løver. Amfiteatret har åbent for besøgende året rundt. Derudover kan man se delene af en 40 km lang akvædukt, der tidligere løb fra bjergene og ned til Frejus. Flere steder rundt om i byen finder man rester fra Romertiden, og her er et stort udbud af historiske monumenter, og flere museer som er åben for besøgende.

Festivaler og forlystelsesparker

Hele året igennem afholdes diverse fester og arrangementer i byen. I løbet af sommeren fejrer man blandt andet "La festa dell´uva", som er en fest til ære for vindruen. Under denne event er der koncerter og forskellig optræden i det gamle amfiteater. I Frejus findes der flere forskellige forlystelsesparker, der hver især byder på oplevelser for både børn og voksne. Man kan blandt andet fornøje sig i et stort vandland, besøge en zoologisk have og lege i en 'funpark' med blandt andet udstoppede dinosaurer, klatrebaner og minigolf.

Sådan booker du en billig rejse til Frejus med Escapeaway

Med Escapeaway kan du nemt booke en problemfri og sikker rejse til Frejus, med mulighed for afrejse fra lufthavnen i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Den smarte søgemaskine støvsuger hele tiden nettet for de bedste priser på flybilletter med rutefly til fx. Nice eller Marseilles, og sætter dem sammen med vores udvalgte hoteller i Frejus. Vi samler det hele i en pakkerejse med Rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje til pakken og få den bedste oplevelse når du kommer frem. God tur!

>> Læs også om vingårdsferie i Provence
>> Læs om familieferie i Frankrig

Rejser til Frankrig

Læs mere om Frankrig og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Frankrig her