Rejser til Hyeres

Hyères er på samme tid bakker og hav. En yderst tiltalende, provencalsk lilleby med alle nødvendige herligheder indenfor kort afstand. Book din rejse til Hyères med Escapeaway i dag!

Kommunen Hyères strækker sig ind i landet og helt ud til havet, inklusiv halvøen Giens og øerne Porquerolles, Port-Cros og flere andre, men dens centrum ligger fire km fra kysten, en charmerende by opstået omkring borgen Château de Saint-Bernard på Casteou-bakken. Nedenfor den gamle bykerne ligger elegante moderne villaer, forretningskvarterer, et casino og den nord-syd gående Avenue Gambetta, der fører dig ned mod til den smukke riviera, Côte d’Azur. 

Velkommen til Provence med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Hyères og andre rejsemål i Frankrig hvor du bor på håndplukkede hoteller på din rejse.

>> Læs også om rejser til Avignon

Meget mere end gode bademuligheder

Der er nok strande omkring Hyères til, at du kan prøve en ny hver dag. Den 5 kilometer lange Plage de l'Almanarre ligger som regel godt i ly for østenvinden, mens det længere ude på halvøen er La Capte, La Badine or La Bergerie-strandene som normalt ligger bedst i læ på dage, hvor Mistralen blæser fra nordvest.

Hvis du troede, at en ferie på denne kyststrækning "bare" er en chance for at nyde azurblåt vand og gode sandstrande samt små badebyer, kan du roligt tro om igen, for du behøver bestemt ikke tage ind i Provence til lavendel- og vinmarkerne for at finde spændende og charmerende historiske omgivelser. Se bare på Hyères!

Byen er med sin beliggenhed nogle få kilometer fra den travle kyst således det ideelle rejsemål for dig, der ikke blot vil dase ved vandet på strandene ud mod halvøen Presqu'ile de Giens, men også opleve stemningsfulde, smalle gader i en middelalderby. Om sommeren er der i forbindelse med Les Nuits Blanches en herlig stemning i den gamle, øvre del af Hyères med markeder, koncerter og butikker, der holder sent åbent. Middelalderbyen giver dig en lille bid af alt det, der er så charmerende ved Provence med grøntsagsmarkeder, fortovscaféer og små boutiques.

Hyères er også et godt rejsemål for dig, der kan lide at være aktiv i ferien. Der er nemlig talrige idylliske vandre- og cykelstier i området, og der kommer stadig flere til. Du kan finde en oversigt over markerede ruter på byens egen hjemmeside. Især den nærliggende Borrels-dal byder på mange naturskønne ruter. Et andet oplagt udflugtsmål er de tre små, gyldne øer, Iles d'Or, som der om sommeren normalt er færgeforbindelse til en gang i timen til den største af dem, Porquerolles. Mange tager en cykel med til at udforske øen.

Godt for helbredet...

Denne maleriske by kan prale af at have rødder helt tilbage til fønikerne og en storhedstid under Middelalderen, og denne sidste har i høj grad præget bybilledet. Langt senere, i 1700- og 1800-tallet, får Hyères ry for at have et særdeles helsebringende klima, hvilket gør at adskillige sanatorier opstår, og mange udlændinge, især rige englændere som blandt andet Robert Louis Stevenson, Joseph Conrad og dronning Victoria, tilbringer længere tider om vinteren under de varme himmelstrøg.

Book rejsen til Hyères online

Med Escapeaway kan du rejse til Hyères fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte til Toulon/Hyeres aiport, eller til den store lufthavn i Nice, hvorfra du kan fortsætte på egen hånd. Vi giver dig flybilletter med rutefly til nettets bedste priser, pakker det sammen med vores udvalgte hoteller i Hyères, og med mulighed for at supplere med en lejebil - alt i én pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti.

>> Læs også om rejser til Saint Tropez
>> Book en vingårdsferie i Provence

Rejser til Frankrig

Læs mere om Frankrig og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Frankrig her

Hoteller i Hyeres