Luksusferie i Provence

Den Franske Riviera er kendt som en legeplads for de rige og berømte, men også for os andre mere almindelige dødelige er Provence-Alpes-Côte d'Azur en chance for at tage på en luksusrejse sydpå. Hvis luksusferie for dig er ensbetydende med masser af sol, gastronomiske oplevelser i særklasse og smukke omgivelser, er Provence således det helt rigtige rejsemål. Ikke blot er her alle muligheder for en ferie med forkælelse for ganen, men den sydfranske region er også rig på spændende historie, kunst, kulturelle begivenheder, friluftsaktiviteter, naturoplevelser og gode vine.

Mellem Alperne og grænsen til Italien ligger den berømte, franske riviera - et slags fluepapir for kræsne gæster par excellence! Her ligger kendte og fascinerende byer som Nice, Cannes og Saint Tropez som perler på en snor og forkæler det internationale jetset. Men her findes også en række mindre kendte, men mindste lige så charmerende badebyer, såsom Juan-les-Pins, Sainte-Maxime og Hyères med fine sand- og stenstrande og idylliske bugter. Og så har vi ikke engang nævnt det spændende bagland med historiske bygninger, store lavendelmarker, olivenlunde, frodig og duftende vilde rosmarin- og timianbuske, dybe kløfter og smukke bjergformationer. Vælg et af vores nøje udvalgte luksushoteller, eller en komfortabel luksusvilla og fordyb dig i en verden fuld af dufte og historie. Den virkelige luksus i Provence er faktisk at tage sig tid til at absorbere denne fortryllende region med alle dine sanser.

Bo på luksushotel i Provence

Efter en dag med mange nye indtryk er der ikke noget bedre end at vende tilbage til et dejligt hotel, hvor man føler sig godt tilpas og bliver modtaget med en personlig service. Netop den type luksushoteller og ferieboliger har Escapeaway specialiseret sig i at finde, og skal du på luksusferie er vores "gemmesteder" i Frankrig derfor det perfekte valg. Vi har personligt rejst rundt og håndplukket små karismatiske luksushoteller i Provence-Alpes-Côte d'Azur, hvor du som gæst kan slappe af i en hjemlige og charmerende atmosfære.

Luksusrejser til Provence kan bookes med afgang fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamburg. I flyver med rutefly og kan dermed sammensætte rejsen præcist, som I vil. Flyv fx. direkte til lufthavnen i Nice på bestemte dage, eller tag en mellemlanding og få total fleksibilitet.

>> Læs også om luksusrejser til Paris
>> Læs også om luksusrejser til Korsika

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Provence og Côte d'Azur

Populære hoteller i Provence og Côte d'Azur

Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Gassin
  • Nærmeste lufthavn: 48 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Saint-Raphael
  • Nærmeste lufthavn: 67 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Nice
  • Nærmeste lufthavn: 6 km
  • Nærmeste strand: ca. 90 m
  • Internetadgang/Wi-Fi