Miniferie i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Har du et par ledige feriedage, er Provence-Alpes-Côte d'Azur et oplagt mål for en miniferie. Her giver smukke omgivelser, god mad og fremragende vine dig perfekte betingelser for at komme helt ned i tempo og slippe hverdagens bekymringer.

Selv om du på en miniferie i Provence-Alpes-Côte d'Azur ikke har tid til at komme omkring til de mange seværdigheder og interessante stede, er nogle få dages ferie nok til at opleve den særlige sydfranske middelhavsatmosfære.

Skal du have mest muligt ud af din miniferie er vores håndplukkede, lokalt forankrede hoteller perfekte. Her bor du på hoteller, som er personligt udvalgt af os for blandt andet deres smukke omgivelser, personlige service og ikke mindst deres hyggelige, franske atmosfære.

En miniferie med Escapeaway kan du for eksempel bruge på en vingård, hvor du udover at få et enestående indblik i vindyrkningen og så kan udforske det franske køkkens herligheder. Der er desuden altid spændende udflugtsmuligheder, uanset hvilken del af Provence-Alpes-Côte d'Azur, du vælger at bo i, og en miniferie med Escapeaway kan derfor sagtens byde på store oplevelser.

Læs mere om vores rejser til Provence-Alpes-Côte d'Azur