Hideaways og boutique-hoteller i Nice

Hideaways er vores tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, uden at det behøver at være luksus. Et Hideaways-hotel i Nice lever op til en række skrappe krav fra os, fx. et begrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel i Nice når ferien skal have et ekstra krydderi.

Hvis du ikke kan beslutte dig til, om du foretrækker en storbyferie nær bjergene eller nær havet i Sydfrankrig, er en rejse til Nice det perfekte kompromis. Nice er den franske rivieras mest komplette destination med dens raffinerede blanding af kultur, sol, hav og shopping.

Fra det øjeblik du ankommer, vil du forstå, hvorfor det smukke lys, der præger dette sted på den franske riviera, har tiltrukket så mange berømte kunstnere gennem tidernes løb. Udforsk den middelalderlige labyrint i byens gamle bydel, Vieux Nice, nyd en kop kaffe eller en drink i solskinnet på Cours Saleya eller tag på en shoppingtur i byens mange sofistikerede forretninger.

Nice blev først en del af Frankrig i 1860, og ligger så tæt på den italienske grænse, at du kan tage frem og tilbage mellem de to lande på en dagsudflugt. Resultatet af denne beliggenhed og historiske tilknytning til Italien er en spændende blanding af kulturelle tendenser, der blandt andet har tiltrukket kunstnere som Henri Matisse og Marc Chagall og som endnu i dag er synlig på byens kunstmuseer. 

Den smukke gamle bydel består af brostensbelagte gader, karakterfyldte caféer, chokoladebutikker og unikke, historiske huse. Kvarteret har knap nok ændret sig 1700-tallet og rummer masser af smukke torve og charmerende gader, foruden et travlt blomstermarked ved Cours Saleya, der er værd at opleve.

 

 Hvad er et hideaway?

Er du livsnyder? Er en seng ikke bare for at have noget praktisk at sove i, når du er på ferie? Så kan et hideaway i Nice være noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine (stam)gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. F.eks. at det er familiedrevet, eller at beliggenheden er helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte – f.eks. et boutique hotel. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov. Varmt velkommen!

Rejser til Frankrig

Læs mere om Frankrig og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Frankrig her

Hideaways i Nice