Weekendrejser til Nice

Har du nogensinde drømt om at slentre på en fransk promenade langs Middelhavet? Måske med en let brise, som frisker op under den varme sol, og hvor du kan sætte dig på en bænk langs promenaden og kigge ud over det glitrende hav. Hvis du vil have drømmen til at gå i opfyldelse, er Nice i det sydlige Frankrig en førsteklasses destination. Her er atmosfæren afslappet med et strejf af luksus og ydre pragt. Her kan du nyde det bedste af Frankrig, og da du er tæt på Italien, er maden og arkitekturen også præget af nabolandet i øst. Velkommen til Côte d’Azur og Nice på en weekendrejse med Escapeaway.

Sofistikeret atmosfære på den franske Riviera

I det øjeblik, du lander i Nice, vil du mærke den sofistikerede atmosfære, der hersker her. Byen har længe været en favoritdestination for rige og berømte, hvilket måske ikke er så sært, da de to nærmeste nabobyer er Cannes og Monaco. I Nice ligger de dyre hoteller side om side med smukke villaer, imponerende fontæner, charmerende cafeer og stjernebestrøede restauranter. Med tiden er byen dog blevet mindre eksklusiv, fordi populariteten som feriedestination er blevet udbredt til den mere "almindelige" befolkning.

Nice egner sig rigtig godt til en weekendrejse, hvis du trænger til at komme væk fra hverdagens stress og jag og hellere vil gå ture på Promenade des Anglais, få noget at drikke på en loungebar og have varmere temperaturer end hjemme.

Traditionelt i Vieux Nice eller moderne ved Place Garibaldi

I havnen i Nice ligger yachterne på rad og række - den ene større end den anden - og det er en fornøjelse at betragte dem og drømme om en tur på havet. Går du fra havnen til den gamle by i Nice, Vieux Nice, vil du møde et virvar af gamle brostensgader, pittoreske stræder og et område, som emmer af kultur og historie. I dag er Vieux Nice fyldt med barer og restauranter, som på sin vis reducerer følelsen af at være en gammel by, men som samtidig også byder på masser af liv. Slå dig ned på en af restauranterne og nyd en dejlig skaldyrsanretning sammen med et godt glas rosevin og lad dig underholde af menneskevrimlen omkring dig.

Er du mere til trendy områder, skal du tage i østlig retning til Place Garibaldi. Det er her "det sker", og du vil opleve en mere moderne del af byen. Gå på shopping i butikker med den sidste, nye mode eller gå på jagt efter en god antikvitet, inden du slår dig ned på en cafe og tager en snak med lokalbefolkningen.

Bestil din weekendrejse til Nice med fly og hotel inkluderet i prisen

På Escapeaway har vi gjort det nemt at bestille en weekendrejse til Nice. Vi er eksperter i at sammensætte fordelagtige pakkerejser til nettets laveste priser, hvor både fly og hotel er inkluderet - og du kan selv bestille en lejebil sammen med pakken. Vore rejser foregår med rutefly, som giver større fleksibilitet i forhold til afrejsedato og rejsens varighed. Du kan rejse fra København, Malmø, Gøteborg eller Stockholm. Benyt søgefunktionen her på siden for at sammensætte din kommende weekendrejse til Nice helt efter eget ønske. Vi ønsker dig en dejlig weekendrejse til Nice! Bon Voyage!

>> Læs også om weekendrejser til Barcelona her
>> Læs mere om billige pakkerejser til Frankrig her

>> Læs mere om weekendrejser

Kort over Nice

Populære hoteller i Nice

Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Nice
  • Nærmeste lufthavn: 9 km
  • Nærmeste strand: ca. 900 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Nice
  • Nærmeste lufthavn: 10 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Nice
  • Nærmeste lufthavn: 8 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering