Pakkerejser til Provence-Alpes-Côte d'Azur

Det er ikke svært at forstå, hvorfor Provence-Alpes-Côte d'Azur er et så populært mål for pakkerejser. I denne sydfranske region kan du nyde en ferie med masser af sol, dejlige strande, maleriske landskaber samt en unik blanding af trendy kystbyer og charmerende, traditionelle landsbyer. Dertil kommer naturligvis, at hele regionen byder på gastronomiske oplevelser i særklasse og ikke mindst muligheden for at nyde fremragende lokale vine. Provence er for mange indbegrebet af Frankrig, og for en frankofil findes intet bedre sted at opholde sig end her.

Historisk var Provence et kongedømme, men i 1481 blev det indlemmet i Frankrig, og siden da har Provence ikke været et specifikt område, men derimod en del af regionen med det mundrette navn Provence-Alpes-Côte d'Azur. Vi kalder det dog stadig blot Provence, og de lokale er da også meget bevidste om deres provencalske ophav. I vest afgrænses området af den enorme Rhone-flod, som har sit udløb i Middelhavet vest for Marseille, som er Provences største by. I øst støder man op til den italienske grænse, mens området i nord strækker sig til området omkring Valence. Blandt mange store oplevelser finder man bl.a. Verdonkløften, Avignon, Mont Ventoux og den enorme basilika Notre-Dame de la Garde i Marseille.

Vil du have en unik ferieoplevelse i denne charmerende del af Frankrig, er de håndplukkede hoteller og ferieboliger, du finder i pakkerejser til Provence hos Escapeaway et perfekt valg. Vi har personligt rejst rundt i Provence-Alpes-Côte d'Azur og fundet disse små oaser, som bliver drevet med passion og byder på ægte fransk atmosfære. Vælger du en pakkerejse fra Escapeaway får du ikke blot enestående indkvartering, men også den billigst mulige flybillet til din rejse. Endelig har du ved bestillingen mulighed for med det samme at bestille en lejebil, så du kan komme rundt til de mange seværdigheder i Provence-Alpes-Côte d'Azur.

Hvordan booker jeg en billig pakkerejse til Provence?

Vi har bygget en søgemaskine, som finder de bedste priser på flybilletter fra alle flyselskaber. På den måde slipper du for at søge efter flybilletter selv, og bonus er at du kan sætte flyrejsen sammen med en af vore udvalgte hoteller i Provence, og dermed få en pakkerejse til Provence, som er sikret af rejsegaranti, og hvor du kun har ét sted, du skal henvende dig.

Du har mulighed for at rejse fra enten Billund, Aalborg, Aarhus, København eller Hamburg lufthavn, med ankomst i en lufthavn i sydfrankrig, fx. Nice eller Marseille. Særligt Nice har mange direkte flyforbindelser til Danmark, men det er også muligt at finde flyrejser med en hurtig mellemlanding undervejs. Din pakkerejse til Provence kan også inkludere en lejebil, hvilket vi helt klar anbefaler, så du kan indtage dette fantastiske område i dit helt eget tempo.

Bon voyage!

>> Læs mere om rejser til Provence-Alpes-Côte d'Azur
>> Læs om luksushoteller i Provence

 

Kort over Provence og Côte d'Azur

Populære hoteller i Provence og Côte d'Azur

Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Marseille
9,2
Fabelagtigt
660 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 28 km
  • Afstand til centrum: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Aix-en-Provence
9,1
Fabelagtigt
1950 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 26 km
  • Nærmeste strand: ca. 41 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Lorgues
9,6
Fabelagtigt
628 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 81 km
  • Afstand til havet: ca. 45 km
  • Pool (evt. sæsonåben)