Rejser til Saint-Raphael

På den kendte kyststrækning Côte d'Azur finder man badebyen Saint-Raphael omgivet af et meget eksotisk landskab med røde klipper, frodig bevoksning og et smukt blåt hav. Book din rejse til Saint-Raphael med Escapeaway i dag!

Klimaet ved Saint Raphael er utroligt mildt og behageligt store dele af året, hvilket gør destinationen yderst eftertragtet af feriegæster, der både ynder at tilbringe aktive timer på vandet, på golfbanen og ved bjergene Esterel.

Velkommen til Frankrig med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Saint Raphael på Côte d'Azur og andre rejsemål i regionen Provence hvor du bor på håndplukkede håndplukkede hoteller på din rejse.

Historiske levn og kendisfaktor

Byens oprindelse går tilbage til forhistorisk tid, hvilket fremgår af de bautasten man har fundet i ruinerne fra den yngre stenalder. Disse levn kan ses i bydelen Boulouris. Byen er desuden fuld af romerske villaer, der var forbundet med akvædukten og således udstyret med eget "kurbad". Sidenhen udviklede byen sig til et fiskersamfund, og i det 19. århundrede fik byen banegård og fik status af badeby. Byen besøges af personligheder fra den franske kendisscene, både fra musikken og de politiske kamre, hvilket afspejles i de dyre villaer og de fancy hoteller.

Aktiv ferie

Byen Saint-Raphael har mange aktivitetstilbud til feriegæsten. Heriblandt vandsportsgrene, udflugter og golfspil, men også nogle kulturelle tilbud i form af besøg til det arkæologiske museum og byens centrum, hvor man finder bl.a. bibliotek og biograf.

Byen i festklæder

Hele året rundt afholdes der forskellige festivaller i byen, ligesom her er både religiøse fester og optog. I store dele af Frankrig afholdes der den 21. juni musikfestival på forskellige destinationer, og Saint-Raphael er én af disse. Den første uge i juli er der jazzfestival i byen og den tredje uge i juli musikaftener ved navnet Les Templiers. Den sidste uge af september afholdes der en festival i komikkens navn, mens der i oktober afholdes en festival for europæisk film.

Book en rejse til Saint-Raphael

Vælg først om du vil rejse til Saint-Raphael fra lufthavnen i København, Billund, Aarhus, Aalborg eller Hamburg - så finder vores smarte søgemaskine de bedste priser på flybilletter for dig. Vælg derefter et hotel i Saint-Raphael med gode anmeldelser som passer dig, og vi sammensætter en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til en pris du ikke finder bedre andre steder. Tilføj billeje til din booking for ultimativ frihed og fleksibilitet på rejsen.

>> Læs alt om ferie i Provence her
>> Læs også om kulturrejser til Frankrig her

Rejser til Frankrig

Læs mere om Frankrig og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Frankrig her

Hoteller i Saint-Raphael