Rejser til Saint Tropez

Saint Tropez er en af de mest kendte badebyer ved Frankrigs Middelhavskyst. Her har kendisserne mødtes og festet siden 50'erne og ikke mindst Brigitte Bardot var med til at sætte den lille fiskerby på verdenskortet. Book din rejse til Saint Tropez med Escapeaway i dag!

Badebyen Saint Tropez ligger på en halvø på rivieraen vest for Nice og Cannes. Sommeren igennem myldrer mere eller mindre kendte personligheder rundt i de små gader, og langs kajen i lystbådehavnen ligger den ene yacht efter den anden med prominente gæster.

Byen var ikke andet end en lille fiskerby frem til 50'erne, indtil gæster fra film- og modeverdenen kastede deres kærlighed på byen og begyndte at slå sig ned for sommeren. Hurtigt blev det her, det hele foregik, og da selveste Brigitte Bardot blev "opdaget" og spillede med i film, som foregik her, var der ingen vej tilbage. Siden da har turisterne strømmet til byen, ikke mindst millionærerne og modellerne, som her har fundet et naturskønt mødested.

I selve byen spiller både den gamle og den nye havn en vigtig rolle, netop på grund af de mange velhavere, som vælger at ankomme i lystyacht. Langs med havnene kan man promenere eller sidde på en af de mange caféer og slikke sol. Desuden er det gamle bycentrum samt det gamle fort værd at besøge.

Strandene syd for byen er et kapitel for sig selv. Her er både private og offentlige strande, og der er mulighed for at leje udstyr til mange forskellige former for vandsport som dykning, windsurfing og kano-sejlads. Stranden ved navn Tahiti Plage blev i slut 50'erne og start 60'erne rammen om en indædt kamp imellem det lokale politi og de tilrejsende turister om retten til topløs solbadning, og der blev oven i købet lavet en film om emnet med Louis de Funès i rollen som lokal politibetjent. I dag er det stadig valgfrit, om man vil bade med eller uden badetøj på flere strande i området.

Besøger man Saint Tropez uden for højsæsonen vil man finde en lille badeby med lokalt provencalsk hverdagsliv og smukke lange sandstrande, samt et havneområde hvor både isbarer og restauranter er åbne, selvom der er tyndet behageligt ud i millionærer og andre turister. Selv i forårs- og efterårsmånederne kan man lade sig lune af solens gavmilde stråler, imens man beundrer den ene lystyacht efter den anden. På denne årstid skal man dog ikke regne med at se nogen af de rige skibsejere, men kun den hårdtarbejdende besætning, der pudser og polerer på alt, hvad der kan få sådan en lystyacht til at skinne.

Velkommen til Frankrig med Escapeaway Rejser. Vi er specialister i rejser til Saint Tropez og andre rejsemål i Provence hvor du bor på håndplukkede hoteller på din rejse. Du kan nemt booke en problemfri og sikker rejse til Saint Tropez, med mulighed for afrejse fra lufthavnen i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Den smarte søgemaskine støvsuger hele tiden nettet for de bedste priser på flybilletter med rutefly, og sætter dem sammen med vores udvalgte hoteller i Saint Tropez. Vi samler det hele i en pakkerejse med Rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje til pakken og få den bedste oplevelse når du kommer frem. God tur!

>> Læs også om rejser til Aix-en-Provence
>> Læs også om luksushoteller i Provence her

Rejser til Frankrig

Læs mere om Frankrig og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Frankrig her

Hoteller i Saint-Tropez