Vandreferie i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Det bjergrige Provence-Alpes-Côte d'Azur er en populær destination for vandretursentusiaster, som kommer hertil fra hele verden for at vandre i storslået natur og samtidig nyde den sydfranske kultur med enestående gastronomiske oplevelser i en afslappet middelhavsstemning. Book din vandre ferie i Provence med Escapeaway i dag!

Har vandreskoene en fast plads i din rejsekuffert? Så er en vandreferie i Provence-Alpes-Côte d'Azur lige noget for dig. Når du forlader den populære Franske Riviera finder du inde i landet et eventyrligt landskab af skovklædte bjerge, som er betydeligt mere sparsomt befolket, og som gemmer på store naturoplevelser.

Et af højdepunkterne på vandreferie i Provence-Alpes-Côte d'Azur vil for mange være en vandretur i Frankrigs nok smukkeste bjergkløft, den op til 700 meter dybe Gorges du Verdon. Naturparken, som kløften er en del af, byder udover fantastiske panoramaer på adskillige gamle landsbyer, som vidner om områdets rige kulturarv, ligesom her er et rigt dyre- og planteliv.

Franskmænd holder selv meget af at vandre, og mulighederne for at opleve den rige natur og kultur i Provence-Alpes-Côte d'Azur er med et væld af afmærkede stier nærmest uanede.

>> Læs mere om vores rejser til Provence-Alpes-Côte d'Azur
>> Læs også om kulturrejser til Provence

 

>> Læs mere om vandreferie