Rejser til Villeneuve Loubet

Villeneuve Loubet er en lille forstadsby som ligger på Middelhavskysten imellem de mere kendte byer som Nice, Cannes og Antibes - Juan les Pins. Her er dejlig sandstrand og mulighed for mange spændende ture med fokus på underholdning, shopping eller kultur.

Villeneuve Loubet er en af småbyerne imellem Nice og Cannes og var som flere af dem oprindeligt en lille fiskerby. I dag kan man besøge den gamle bydel og middelalderborgen som ligger højt over den, den moderne marina eller "Marineland" - en af Frankrigs største forlystelsesparker for børn og barnlige sjæle.

Her kan man nyde livet ved stranden, hvis man ikke har lyst til at tage afsted på ture til nogle af de større byer i nærheden for at shoppe eller se på verdensberømt kunst. Matisse, Picasso og mange andre store kunstnere er nemlig rigt repræsenteret i byerne ved Côte d'Azur, og shopping-mulighederne er uendelige hvad enten man er til de store modehuse eller lokale feinsmækker-produkter som olivenolie og vin.
 

Marina Baie des Anges

Næsten 25 år tog det at færdiggøre det prisbelønnede og til tider udskældte projekt, som omfatter en moderne lystbådehavn, indkøbscenter og bebyggelse med 1500 indlogeringsmuligheder. Byggeriet hæver sig over kysten som fire sammenhængende pyramider og kan ses viden om.
 

Auguste Escoffiers fødeby

Den berømte kok Escoffier er født her i Villeneuve Loubet og udfoldede sig som "stjernekok" iblandt jetsettet på Côte d'Azur i sin storhedstid. Han blev blandt andet kaldt kokkenes konge og kongernes kok! Hvis man interesserer sig for fransk madlavning er et besøg på museet Musée de l'art culinaire et must. Museet har til huse i Escoffiers hjem igennem 40 år.

Rejser til Frankrig

Læs mere om Frankrig og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Frankrig her

Hoteller i Villeneuve Loubet