Romantisk ferie i Frankrig

Frankrig er uden tvivl et af verdens mest romantiske lande og det perfekte valg, hvis du planlægger en særlig overraskelse for din partner. Hvis lækker mad, smukke landskaber og imponerende byer er noget for jer, så book en romantisk ferie i Frankrig med Escapeaway!

Her kan I for eksempel bo på et eventyragtigt Château eller et elegant boutique hotel og nyde en ferie med smukke naturoplevelser, kultur, afslapning, velvære, sol og ikke mindst gastronomiske oplevelser i verdensklasse.

Der er naturligvis kun få storbyer i verden, som emmer så meget af romantik og kærlighed som Paris, hvor I hånd i hånd kan udforske et væld af seværdigheder og byens liv. Men en romantisk ferie i Frankrig kan byde på meget mere end storbyliv.

Provence-Alpes-Côte d'Azur i det sydøstlige hjørne af Frankrig er for eksempel en ualmindelig forførende region med et behageligt klima, charmerende landsbyer, lange lavendelmarker og ikke mindst et vidunderligt køkken med lette, velduftende retter. Regionen er desuden kendt for sit smukke lys, der ligesom Skagen i Danmark, gennem tiderne har tiltrukket store kunstnere som Picasso, Matisse, og Van Gogh.

Lidt længere mod syd er området Languedoc-Roussillion med sine lange sandstrande, bakkede landskaber, bjerge og flotte bygningsværker også et oplagt mål for en romantisk ferie i Frankrig. Her kan I nyde ferien med eventyr i historiske byer som for eksempel Nîmes med dets berømte, romerske amfiteater og tage på udflugt til den smukke akvædukt-bro Pont du Gard.

Mulighederne for at forkæle hinanden er næsten uendelige i Frankrig, og bor I på et af vores håndplukkede, rustikke hoteller, får I en ferie med ægte fransk stemning.

>> Læs mere om romantiske rejsemål til din ferie her
>> Læs også om kulturrejser til Frankrig her

Kort over Frankrig

Populære hoteller i Frankrig

Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Le Pontet
9,5
Fabelagtigt
359 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Afstand til centrum: ca. 5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Frankrig, Centre Val de Loire, Montbazon
9,3
Fabelagtigt
825 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste by: ca. 1.9 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Nice
9,1
Fabelagtigt
700 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 8 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)