Rundrejser i Frankrig

Frankrig er et af verdens mest populære rejsemål, både sommer og vinter. Alene landets størrelse betyder, at feriemulighederne er mange: tag for eksempel på en rigtig badeferie ved Middelhavet i Sydfrankrig, smag på vine i Bordeaux og besøg overalt enestående kulturhistoriske seværdigheder. En rundrejse er en god mulighed for at få mest muligt ud af din ferie i Frankrig.

Frankrig er så stort, og det er næppe er muligt at se det hele på én ferie. Men vælger du en rundrejse har du alligevel gode muligheder for at besøge flere regioner og opleve mange af Frankrigs fantastiske byer, landskaber og seværdigheder.

En rundrejse kan for eksempel være en chance for at kombinere vinsmagning i midtfranske Bourgogne, udforskning af fæstninger og bygningsværker fra romertiden i sydlige Languedoc-Roussillon og opleve fantastisk gastronomi i Provence.

Et af kriterierne for en vellykket ferie i Frankrig er naturligvis, at du bor på hoteller, hvor du føler dig hjemme og hvor servicen er i top. Vores håndplukkede hoteller i Frankrig er perfekte til en rundrejse, hvor du vil opleve "det rigtige" Frankrig.

Læs om alle vores rejser i Frankrig

 

>> Læs mere om bilrundrejser