Solferie i Frankrig

Frankrig nyder godt af et tempereret klima med kølige vintre og varme somre, men eftersom landet næsten femten gange større end Danmark, er der klimatiske forskelle fra nord mod syd. Er det en solferie du søger, er det mest interessante rejsemål således det sydlige Frankrig ved Middelhavet. Her er der i gennemsnit omkring 10 grader varmere end i resten af landet, og her falder mindre regn end i nord.

Det er dog ikke kun det solrige vejr, som gør den franske middelhavskyst til er populært rejsemål. Udover muligheden for at dase i solen på skønne strande, byder denne del af Frankrig således på et væld af smukke, hyggelige byer og en perlerækker af interessante seværdigheder. Holder du af vin, kan du mange steder i Frankrig følge vinruter og besøge idylliske vingårde. En solferie er naturligvis også en chance for at udforske det franske køkken, som er målestok for alverdens kogekunst.

Skal din solferie i Frankrig være noget helt særligt, er vores håndplukkede hoteller og ferieboliger en mulighed for at opleve ægte fransk middelhavsstemning i smukke omgivelser.

Læs mere om alle vores rejser til Frankrig