Vandreferie i Frankrig

Holder du af aktive ferier med vandring, har Frankrigs skønne, bjergrige natur alt, hvad hjertet kan begære. Fra vindblæste kyster til høje alpetoppe, og fra sirlige vinmarker til verdenskulturarv en masse - en vandreferie i Frankrig har det hele.

Alperne og Pyrenæerne byder på masser af udfordringer for ambitiøse bjergvandrere, mens du for eksempel i Provence og Languedoc-Roussillon kan vandre mellem charmerende middelalderlige landsbyer og udforske spændende seværdigheder. Frankrig er et godt rejsemål, fordi det byder på noget for alle.

For enhver med gode vandrestøvler og en nogenlunde kondition er en vandreferie en enestående mulighed for at opleve fransk natur og kultur. Franskmændene elsker selv at vandre, og næsten lige meget hvor du befinder dig i det store land, er der en vandresti i nærheden. Er du en rutineret vandrer med lyst til udfordringer, findes der lange flerdagsture over høje bjergpas. Men også for dig som hellere vil kombinere vandreturene med afslapning i komfortable omgivelser, er der et utal af lettere, korte ruter, som er perfekte til dagsudflugter.

En vandreferie i Frankrig er en oplagt mulighed for at udforske spektakulær natur og kulturhistoriske seværdigheder i et roligt tempo, hvor du får tid til at suge alle indtrykkene til dig. Selv på korte dagsture kan du opleve dramatiske naturscenerier og dele af Frankrig, som mange turister aldrig ser.

Efter en lang oplevelsesrig dag med vandring er vores håndplukkede hoteller og ferieboliger, som at træde ind i en verden af nydelse og ro. Her kan du slappe af og samle ny energi til de næste dages aktiviteter i en hyggelig, rustik atmosfære.

>> Læs også om kør selv-ferie til Frankrig
>> Læs også om vandreferie på Madeira

>> Læs mere om vandreferie