Weekendrejser Frankrig

I Frankrig venter stemningsfulde caféer, maleriske landsbyer, lange kyster, høje bjergkæder og en verdensberømt gastronomi. Rejser du hertil år efter år, kan du stadig opleve noget nyt hver gang. Det er der da også mange af vores gæster, som gør. Har du først forelsket dig i den joie de vivre, som man i Frankrig møder livet med, vil du slet ikke kunne holde dig væk. Book en weekendrejse til Frankrig med Escapeaway i dag!

Frankrig er et af Europas største lande med spændende regioner og byer nok til mange, ugelange ferier. Da du samtidig kan nå derned på blot et par timers flyvetur, er der dog også mange oplagte muligheder for at tage på weekendrejser til Frankrig. Det er en perfekt mulighed for at koble af, hvis du trænger til en pause fra hverdagens stress og jag. Blot fordi tiden er lidt begrænset, er det ingen hindring for at få en uforglemmelig rejse.

En forlænget i Frankrig kan således byde på mange store oplevelser, uanset om rejsen går til den romantiske hovedstad eller for eksempel idylliske Provence længere mod sydøst, der lokker med berømte kystbyer som Saint-Tropez, Cannes og Nice på Den Franske Riviera. Selv hvis du ikke har tid til at nå langt omkring, er en kort ferie for eksempel en god anledning til at udforske det franske køkkens herligheder. Ligeledes kan det være en mulighed for at fordybe dig i en bestemt bys seværdigheder eller kulturliv.

Frankrig er et fantastisk alsidigt rejsemål med masser at byde på for både børnefamilier, par og singler. Paris er naturligvis er et yderst populært mål for et kort pusterum med sine mange spændende museer, berømte monumenter og restaurantliv. Skal du rejse med børn, vil de nok stemme for et besøg i det enorme Disneyland nær hovedstaden.

>> Læs om alle vores rejser til Frankrig
>> Læs også om weekendrejser til Paris

>> Læs mere om weekendrejser

Kort over Frankrig

Populære hoteller i Frankrig

Frankrig, Korsika, Porto-Vecchio
9,7
Fabelagtigt
191 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 2.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Mougins
9,0
Fabelagtigt
771 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 22 km
  • Nærmeste strand: ca. 7 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Frankrig, Korsika, Bonifacio
9,5
Fabelagtigt
112 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 20 km
  • Nærmeste strand: ca. 4.8 km
  • Pool (evt. sæsonåben)

Frankrig i småbidder med store oplevelser på en forlænget weekend

En weekendrejse er også en chance for at udforske nogle af Frankrigs andre, spændende regioner og byer. I billedskønne Strasbourg, hovedbyen i Alsace, kan du for eksempel også nyde historisk arkitektur fra UNESCO's verdensarvsliste og gå ombord i et kulinarisk tag-selv-bord, der inkluderer verdensberømte vine. Eller måske ønsker du at kombinere storbyliv med afslapning på stranden i Nice? Der er et par af de muligheder for en oplevelsesrig weekendrejse til Frankrig, som du finder i vores program.

Hos Escapeaway finder du håndplukkede, lokalt forankrede hoteller i Frankrig, som er perfekte til en weekendrejse. Her bor du i smukke omgivelser og kan nyde en ferie i en ægte fransk atmosfære. Her vil du med det samme føle dig hjemme, sænke skuldrene og automatisk koble af. Fra vores håndplukkede hoteller og ferieboliger er der mange udflugtsmuligheder, så din korte ferie bliver rig på nye spændende oplevelser.