Rejser til Grækenland

Grækenland er kendt og elsket blandt mange danskere for de mange fremragende feriesteder. Over dem alle knejser legenden Kreta, men også andre ferieøer som Korfu, Rhodos, Mykonos og Santorini er at regne blandt nogle af Europas bedste og mest besøgte feriedestinationer. Og hvorfor er det så, at de er så populære? Det kan der være mange bud på, men først og fremmest er vejret i det græske øhav bare noget af det bedste, man kan forestille sig. Læg dertil en smuk og frodig natur, venlige mennesker og fornuftige priser, og du har opskriften på en succes.

Når man rejser til Grækenland foregår det af gode grunde altid med fly. Du kan rejse til landet, som officielt faktisk hedder "Den Hellenske Republik" med fly fra Billund, Aalborg, København og Hamburg ved at bruge søgemaskinen her på siden. Her finder du en række håndplukkede og nøje udvalgte hoteller og ferieboliger i Grækenland, som du kan kombinere med rutefly fra Danmark - og endda en lejebil på stedet hvis du ikke hellere vil købe en transfer til dit hotel fra lufthavnen. Det hele samles i en pakkerejse, så du er sikret af den danske Rejsegaranti. 

Også det græske fastland byder på mange store oplevelser. Særligt kan nævnes den utrolige hovedstad Athen med den olympiske historie og seværdigheder som Akropolis og Lykabettos. Læg dertil Peloponnes-halvøen med Mykene og masser af romerske og græske ruiner, samt naturligvis Korinth-kanalen, så har du en storbyferie med mulighed for talrige udflugter ud i landskabet.

For mere end 2000 år siden var Grækenland civilisationens vugge, og landet er i dag en særdeles populær rejsedestination.

 

Rejsemål i Grækenland

Rejsemål i Grækenland

  • Korfu
    1 hotel
    Korfu er en fortryllende lille ø, midt i Det Ioniske Hav og er den næststørste af de 7 Ioniske øer. Korfu er kendt for at være grøn og frodig, havde nogle af de smukkeste og bedste strande samt omringet af det klareste turkisblå vand.