Rejser til Athens Riviera

Fra det sydlige Sounio til Pireus: Athens Riviera er feriemålet for dig, der vil bo tæt på stranden, men stadig have mulighed for at tage på dagstur til Athen. 

Den 70 km lange kyststrækning der udgør Athens Riviera, er for mange endnu et lidt ukendt område. Men her finder du mange gode muligheder for sol- og strandferie i de små hyggelige byer og bydele. Mange af disse var oprindeligt en del af Athens kommune, men blev til selvstændige kommuner efter kommunalreformen i 2011. Om du vil bo tæt på Athen eller længere sydpå, bo på et stort hotel eller et mindre hideaway, finder du det du søger på Athens Riviera.

 

Rejsemål på Athens Riviera

 • Glyfada
  3 hoteller
  Glyfada på Athens riviera er kendt for sine eksklusive butikker, restauranter og ikke mindst skønne badestrande. Her kan du slappe af ved det turkisblå hav eller tage sporvognen ind til centrum af Athen for at udforske de verdensberømte seværdigheder.
 • Vouliagmeni
  2 hoteller
  Vouliagmeni ligger blot 20 kilometer fra Athen, men har en helt anden, mere afslappet atmosfære. Her kan du nyde det gode liv på stranden ved det turkisblå hav eller tage på udflugter til nogle af Grækenlands største seværdigheder.
 • Anavyssos
  1 hotel
  Anavyssos er en af de mest populære og bedst beliggende badebyer på den sydlige del af Attika. Slap af på en af byens skønne strande eller tag på spændende udflugter til Athen eller Kap Sounion, som begge er inden for komfortabel rækkevidde.
 • Sounio
  1 hotel
  Sounio ligger på den sydlige spids af Attika-halvøen for foden af et berømt Poseidon-tempel. Selvom der kun er omkring en times kørsel hertil fra hovedstaden Athen, er der en herlig afslappet atmosfære i denne lille kystby, som du kan nyde på stranden.
 • Voula
  1 hotel
  Voula er en sydlig forstad til Athen. Den består hovedsageligt af fredelige boligkvarterer, men lokker også med fine strande og et godt restaurantliv. Her har du med andre ord en ideel mulighed for at kombinere badeferie og sightseeing i den ... græske hovedstad. Læs mere

Populære hoteller på Athens Riviera

Grækenland, Athens Riviera, Glyfada
9,6
Fabelagtigt
297 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 24 km
 • Nærmeste strand: ca. 750 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Athens Riviera, Vouliagmeni
9,1
Fabelagtigt
552 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 24 km
 • Nærmeste strand: ca. 200 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Athens Riviera, Voula
9,5
Fabelagtigt
492 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 25 km
 • Nærmeste strand: ca. 500 m
 • Pool (evt. sæsonåben)

Piraeus - Athens havnebydel 

Ca. 8 km fra Athens centrum finder du Piraeus, en bydel med Athens officielle havn af samme navn, og den nordligste del af Athens Riviera. Herfra sejler mange færger, yachter og andre skibe til en lang række af de græske øer, nære som fjerne. Her har du gode muligheder for at tage på dagstur til en af de nærliggende øer.  Men bydelen byder også på restauranter samt flere by-strande.

Flisvos Marina - Idyllisk havnepromenade i Palaio Faliro

Bydelen Palaio Faliro 6 km fra centrum byder på den hyggelige havnepromenade Flisvos Marina. Her kan du spise på restaurant eller nyde en kop kaffe på en café med udsigt over havet og den idylliske havn. Palaio Faliro byder også på palmeklædte strande, der i sommermånederne også er populære blandt lokalbefolkningen. Her finder du også restauranter og strandbarer, hvor du kan nyde atmosfæren med en drink eller spise en græsk middag.

Vil du bo tæt på stranden i Palaio Faliro kan vi anbefale hotellet Poseidon Athens

Glyfada - Den palmeklædte ferieby

Skønne Glyfada, som nogle sammenligner med byer på den Franske Riviera, er den ideelle feriedestination, hvis du vil på strandferie og bo tæt på stranden. Her i frodige omgivelser finder du nemlig flere gode badestrande, butikker, restauranter og barer, og skal du på dagstur indtil Athen er du knap 12 km fra centrum, som også nemt kan nås med offentlig transport. 

Vil du bo i Glyfada kan vi anbefale hotellerne Palmyra Beach Hotel og Sea View Hotel

Vouliagmeni - Sandstrande og badesø 

Den lille by Vouliagmeni er i sandhed et paradis væk fra storbyens stress og jag. Her finder du flere skønne sandstrande og natur og bakkeområder med en smuk udsigt over havet og området. Vouliagmeni byder også på en populær badesø af samme navn, hvor du under idylliske klippeformationer kan svømme rundt, eller dase på den tilhørende solterrasse.

Vil du bo i Vouliagmeni og tæt på badesøen kan vi anbefale hotellet Vouliagmeni Suites

Anavyssos  - Krystalblåt vand og skjulte perler

Brede sandstrande med det smukkeste klare vand og gemte småstrande blandt klippeformationer. Anavyssos byder på mange naturoplevelser, om du vil dase på stranden eller udforske området. Med sine mange sceniske kystområder, har du rig mulighed for at opleve nogle af byens smukkeste områder til fods. I Anavyssos finder du også flere græske tavernaer og strandbarer langs mange af de populære strande.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her