• Gæstebedømmelser 8,6
  Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Georgioupolis
  Anna’s House er et perfekt hideaway med en skøn, tilbagetrukket beliggenhed midt mellem appelsinlunde, oliventræer og de hvide bjerge. Moderne lejligheder og i gåafstand til kystbyen Georgioupolis med strande, tavernaer, shopping m.m.
 • Gæstebedømmelser 9,6
  Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Agios Nikolaos
  Her bor du nogle få skridt fra det klare, azurblå hav, og i gåafstand til Agios Nikolaos. Bliv forkælet med 5-stjernet service og adskillige faciliteter herunder adgang til hotellets eget strandafsnit.
 • Gæstebedømmelser 8,7
  Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Tavronitis
  Her får du essensen af et rigtigt hideaway, hvor kvalitet og storslået udsigt er kendetegn. Lig hertil personlig service og en hjemlig atmosfære. Her har jeg lyst til at blive, og jeg skal helt sikkert tilbage hertil en skønne dag.
 • Grækenland, Halkidiki, Sane
  Et luksuriøst sted, hvor du kan lade batterierne op og få afløb for den stressende hverdag. Det femstjernede resort ligger tæt på havet, men har et dejligt poolområde, barer, restauranter og mulighed for diverse aktiviteter.
 • Grækenland, Halkidiki, Sane
  Sani Beach er et smagfuldt indrettet hotel med et smukt poolområde, der ligger vendt ud mod havet og stranden. Da hotellet ligger inde på Sani Resort, har du som gæst adgang til et stort udbud af både restauranter, fornøjelser og aktiviteter.
 • Grækenland, Halkidiki, Sane
  Sani Club er en del af gruppen Sani Resort. Dette dejlige hotel giver dig en luksuriøs følelse med adgang til pool, strand, barer, restauranter, en masse faciliteter og fantastisk service.