• Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Rethymnon
  9,1
  Fabelagtigt
  74 anmeldelser
  Antica Dimora byder på en ægte og charmerende "relax"-stemning. Bo i det pulserende Rethymnon, der er én af Kretas smukkeste kystbyer med masser af atmosfære.
 • Gæstebedømmelser 8,5
  Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Gouves
  9,3
  Fabelagtigt
  99 anmeldelser
  Ikke langt fra havet og stranden på Kretas nordkyst ligger det populære lejlighedshotel Ourania Apartments, som vi anbefaler både til par og børnefamilier. Du kan bestille ophold med morgenmad.
 • Gæstebedømmelser 7,0
  Grækenland, De Græske Øer, Rhodos, Rhodos by
  8,2
  Meget godt
  827 anmeldelser
  Et godt hotel til en overkommelig pris - velegnet for dem, der ønsker at bo i den charmerende by, Rhodos, tæt på shopping, restauranter og et fint natteliv.
 • Gæstebedømmelser 8,8
  Grækenland, Halkidiki, Polychrono
  8,9
  Meget godt
  252 anmeldelser
  Et moderne og indbydende hotel med værelser, suiter og lejligheder, hvor du bor tæt på både bymidten i Polychrono og stranden. Adgang til pool og restaurant og tæt på spændende udflugtsmål.
 • Gæstebedømmelser 9,0
  Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Malia
  9,6
  Fabelagtigt
  294 anmeldelser
  Et charmerende og familiedrevet lejlighedshotel med græsk gæstfrihed, når det er allerbedst. Tilbagetrukket beliggenhed på en bjergskråning med udsigt ud over Malia-bugten og Det Ægæiske Hav. En perle af et hideaway!
 • Gæstebedømmelser 8,0
  Grækenland, De Græske Øer, Santorini, Imerovigli
  9,3
  Fabelagtigt
  259 anmeldelser
  Dette nye hotel er bygget i traditionel stil, har en smuk beliggenhed og alle værelser har privat pool eller jacuzzi og havudsigt!