Bilferie i Grækenland

Vil du helst sætte dit eget tempo i ferien og ikke være afhængig af offentlig transport eller guidede udflugter? En bilferie i Grækenland er en mulighed for at opleve landets mange natur- og kulturseværdigheder i dit helt eget tempo. Book en bilferie i Grækenland i dag!

En ferie i Grækenland med billeje kan for eksempel være en mulighed for at tage på en rundrejse, hvor du overnatter på forskellige hoteller undervejs, eller også kan du have en fast base, hvorfra du så kører ud til områdets mest interessante attraktioner og seværdigheder. Flyv fx. til Athen og start med et par dages storbyferie, hvorefter du fortsætter ud i det græske landskab med talrige færgeforbindelser til mange, skønne øer.

På en bilferie er det nemmere at forlade den slagne vej og i stedet opsøge dine egne eventyr. Du vil således hurtigt opdage, at man i Grækenland ofte ikke skal bevæge sig ret langt væk fra alfarvej for pludselig at støde på små uberørte perler af ægte græsk charme. Det kan for eksempel være en lille landsby oppe i bjergene, hvor livet går sin søvnige gang, eller en lille idyllisk strand du har helt for dig selv.

Når du bestiller din rejse hos Escapeaway, har vi derfor gjort det nemt for dig samtidig at bestille en billig lejebil. Når du skal vælge bilmodel, så tænk på at vejene i Grækenland ofte er små og snoede - særligt på nogle af de mindre øer - så en kompakt bil er ofte et godt valg.

Book en billig bilferie i Grækenland

Indtast dine foretrukne rejsedatoer i søgemaskinen her på siden. Så finder vi hurtigt de bedste priser på håndplukkede hoteller med gode anmeldelser til din bilferie i Grækenland. Ønsker du at supplere med fly og lejebil kan du vælge mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn. Vi søger så efter de billigste flybilletter fra alle flyselskaber - også lavpris - og kombinerer dem med en god lejebil, mens du bliver sikret af rejsegaranti, så alt er på plads hjemmefra. God tur!

>> Læs mere om vores rejser til Grækenland, som kan bestilles sammen med billeje.
>> Læs om fleksible pakkerejser til Grækenland her