Charterrejser til Grækenland

Om det er en spændende storbyferie, muligheden for sejlture i azurblåt hav, eller bare en sjov og billig ferie ved stranden, så har Grækenland alt hvad der skal til for at I kan få en god ferie. Book en charterferie i Grækenland med Escapeaway i dag!

Er der noget bedre end en smuk, øde strand, hvor man kan nyde solen, havet og hinanden? Det er der rig mulighed for på en ferie i Grækenland, som er et oplagt rejsemål hvis I trænger til en ferie sammen, væk fra hverdagens stress og jag. Grækenland tiltrækker mange ferierejsende fra hele Europa, som kommer for at nyde det milde, solrige klima, den skønne natur og rige kulturhistorie. Men til trods for den veludviklede turisme, gemmer Grækenland stadig på masser af små hyggelige, uberørte perler, som er perfekte for jer, som søger en afslappet ferie.

Skal jeres ferie være noget særligt, er det dog ikke i charterselskabers programmer I skal lede efter jeres drømmerejse. De små og hyggelige hoteller, som kan danne en perfekt ramme om en ekstraordinær rejseoplevelse for jer, finder du derimod her hos Escapeaway. Vi har selv rejst i Grækenland og fundet de bedste hoteller og ‘hideaways’, hvor I kan se frem til en ferie på håndplukkede charmerende, rustikke hoteller i en romantisk atmosfære.

Vores fleksible pakkerejser er et alternativ til den klassiske charterrejse til Grækenland, hvor alt er planlagt ned til minuttet fra lørdag til lørdag. Her får du mulighed for at rejse fra din nærmeste lufthavn, på de datoer som passer dig bedst - og med valgfri rejselængde. Nyd fx. klassiske rejsemål som Kreta, Rhodos, Santorini og Korfu - eller hvad med en spændende storbyferie i Athen?

>> Læs mere om vores rejser til Grækenland
>> Læs også om de bedste hoteller i Grækenland her

Kort over Grækenland

Populære hoteller i Grækenland

Grækenland, De Græske Øer, Rhodos, Faliraki
9,3
Fabelagtigt
470 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.3 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Gouves
9,3
Fabelagtigt
625 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Nærmeste strand: ca. 30 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Halkidiki, Cap Sani
9,6
Fabelagtigt
274 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 73 km
  • Afstand til havet: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Charterferie i Grækenland med fly fra Danmark

Grækenland har næsten bogstaveligt talt et hav af fantastiske rejsemål, som med dejlige strande, krystalklart badevand og ikke mindst masser af solskin, er blandt danskernes feriefavoritter. Er du på udkig efter en billig flyferie til Grækenland? Så læs med her og find ud af hvordan du får din rejse billigst.

Grækenlands popularitet som rejsemål betyder, at der også fra Danmark er gode flyforbindelser og ofte gode muligheder for at finde en billig flyferie. Men skal din rejse til Grækenland være en ferieoplevelse ud over den sædvanlige charterrejse, er valget af hotel vigtigere end flyet.

Hos Escapeaway kan du heldigvis få pakkerejser til Grækenland, hvor der både indgår det billigst mulige fly og et charmerende, håndplukket hotel. Det er et oplagt valg, hvis du ønsker en uforglemmelig ferie i Grækenland til en god pris.

>> Læs om billige ferieboliger i Grækenland her

Ud i den græske natur

Grækenland er et af Europas mest bjergrige lande, hvilket sammen med en kystlinje på over 13.000 kilometer giver et væld af smukke landskaber og en stor naturrigdom. Det er ikke mindst takket være det bjergrige terræn, som skaber mange forskellige økosystemer, at der i Grækenland findes op imod 50.000 dyrearter, hvoraf mange er sjældne og ikke findes udenfor landets grænser. Det græske landskabs mange huler, kløfter, gamle skove, søer og floder betyder således, at landet har en helt fantastisk naturrigdom og derfor er en perfekt destination for en charterferie.

Grækenland skylder naturligvis en stor del af sin popularitet som turistdestination til landets utallige større og mindre øer, hvoraf 227 er beboede. Drømmer du om en charterrejse ned til et mildt og solrigt klima er øerne mindst lige så interessante som det græske fastland. Her finder du ligeledes et meget varieret landskab med kilometerlange strande, beskyttede bugter og bjerge med udsigt til det dybblå Middelhav.

>> Alt om ferie i Grækenland finder du her
>> Læs om ophold på en vingård i Grækenland her