Ferie i Grækenland

Grækenland er et af verdens mest populære rejsemål, hvor besøgende kommer for at nyde en solrig ferie i smukke omgivelser i et land med en rig historie og stolte traditioner. Om sommeren er de græske øer et stærkt trækplaster med lækkert klima og store oplevelser. Book din ferie i Grækenland med Escapeaway i dag!

Grækenlands popularitet som feriemål skyldes ikke kun det dejlige middelhavsklima, om end det for os nordboere uden tvivl er af afgørende betydning, men i høj grad også landets utrolige kulturelle rigdom og smukke natur.

En ferie i Grækenland for eksempel byde på storbyliv i Athen med natteliv, arkæologiske seværdigheder og shopping. Er du mere til afslapning ved vandet er de græske øer naturligvis helt i særklasse med idylliske strande og hyggelige småbyer.

Til trods for turismens store betydning for græsk økonomi, skal man ofte ikke bevæge sig ret langt bort fra de populære ferieområder for at finde ægte græsk atmosfære.

Vil du opleve det ægte Grækenland i din ferie, så læs mere om vores rejser til Grækenland, hvor du bor på nøje udvalgte hoteller, som er lokalt forankrede og helt unikke.

Ferie på De Græske Øer

Få lande - hvis noget land overhovedet - har så mange kendte ferieøer som Grækenland. Landet har faktisk over 2.000 øer, og de fleste er en del af forskellige øgrupper med smukke navne som Dodekaneserne, Kykladerne og de Ioniske Øer. Den mest populære af de græske øer er uden tvivl Kreta, som også er den største ø, og dermed har mest at byde på i form af hoteller, strande og spændende attraktioner. Men de fleste vil også nikke genkendende til navne som Santorini, Rhodos, Korfu og Kos.

Sådan booker du en billig ferie i Grækenland

Indtast dine ferieønsker i søgemaskinen og find nemt en fleksibel ferie i Grækenland, som passer til dig og dine planer. Vælg mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn - vi søger efter billige flybilletter fra alle flyselskaber og kombinerer med udvalgte hoteller i Grækenland, kun med gode anmeldelser. Du får en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til nettets bedste pris.

>> Læs også om pakkerejser til Grækenland her
>> Her kan du læse om langtidsferie i Grækenland

Kort over Grækenland

Populære hoteller i Grækenland

Grækenland, Rhodos, Ixia
  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool
Grækenland, Rhodos, Rhodos by
  • Nærmeste lufthavn: 14 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool
Grækenland, Rhodos, Faliraki
  • Nærmeste lufthavn: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.3 km
  • Pool