Ferieboliger i Grækenland

Skal din næste ferie holdes under græske himmelstrøg? De fleste steder i Grækenland finder du et bredt udvalg af forskellige typer ferieboliger, som kan danne base for en vellykket, afslappende ferie med masser af sol og spændende aktiviteter.

Grækenland har alle de elementer, der skal til for at skabe den perfekte ferie: Et solrigt, varmt klima, masser af interessante seværdigheder, billedskøn natur og ikke mindst en gæstfri lokalbefolkning. Det er derfor ikke underligt, at Grækenland er et af danskernes favoritrejsemål, hvortil mange vender tilbage år efter år.

Afgørende for at alt går op i en højere enhed på din ferie i Grækenland, er valget af feriebolig. Ønsker du dig en unik ferieoplevelse, har vi hos Escapeaway allerede været i Grækenland for dig og udvalgt en række helt særlige ferieboliger, hvor der venter dig oplevelser ud over det sædvanlige.

Desuden er Grækenland større, end du lige forestiller dig. Vidste du for eksempel, at der findes mere end græske 6000 øer? At blot ca. 230 af disse er beboede vidner også om, at der fortsat findes et utal af uspolerede områder i det græske øhav.   

Lad os være realistiske – du når ikke at besøge alle 6000 øer på en ferie i Grækenland, men du kan også nøjes med at slå dig ned ét sted, f.eks. Kreta, for du kommer ikke til at kede dig. Hvad enten du er til afslapning, aktivitet eller forkælelse, så vil du hurtigt finde ud af, at Grækenland har hele paletten – det sværeste er at vælge fra, for du kan ikke nå det hele. Hvis vi retter fokus mod f.eks. Kreta, så kan du glæde dig til aktiviteter til lands og til vands som bådture langs kysten, vingårdsbesøg i baglandet, vandring i kløfter og bjerge eller ture på hesteryg.

Maden fortjener et kapitel for sig, for selvom den græske gastronomi ikke er kendt som Michelins højborg, så er der alligevel utallige traditionelle og velsmagende retter at sætte tænderne i. Det græske middelhavskøkken er dejlig rustikt, det er ægte og ærligt. Og hvis du går uden om klassikerne på turistkortet som feta, tzatziki og kanelholdige retter, så venter dig faktisk noget af en gastronomisk oplevelse - rådet er som altid: spis som de lokale.

Simple retter tilberedt af årstidens, friske råvarer – og oftest krydret med alt fra citron, olivenolie, oregano, hvidløg, timian og mynte (løber dine tænder også i vand lige nu?). Såvel fisk som kød egner sig godt til grill, og her benyttes flere af de nævnte krydderier i en lind strøm som smagsforstærker. Prøv f.eks. helstegt lam med mynte og hvidløg – det smager himmelsk. Som ”mellemmåltid” bør du bestille et lille udvalg af de mange ’mezedes’, der varierer fra en slags hjemmelavet pitabrød, oliven, bønnesalat og meget mere.

Hos Escapeaway er vi eksperter i rejser til Grækenland, og vi har været danskernes foretrukne partner siden 1999 med det bedste udvalg af hoteller, ferieboliger og lejligheder i dette overdådige ferieland. Vi har udvalgt ferieområdernes bedste hoteller og ferieboliger til dig, så du kan koncentrere dig om at holde fri og slappe af. Vælg selv om du blot vil booke indkvarteringen, eller om du vil booke en pakkerejse med fly inkluderet, fra København, Aalborg, Aarhus, Billund eller Hamburg.

>> Læs også om luksusrejser til Grækenland her

>> Læs mere om ferieboliger

Kort over Grækenland

Populære hoteller i Grækenland

Grækenland, De Græske Øer, Rhodos, Faliraki
9,7
Fabelagtigt
2289 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 19 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Kato Stalos
9,5
Fabelagtigt
911 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 27 km
  • Afstand til centrum: ca. 6 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Rhodos, Faliraki
8,9
Meget godt
863 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Sådan udvælger vi ferieboliger i Grækenland for dig

Hos Escapeaway sætter vi en stor ære i at præsentere de bedste ferieboliger i Grækenland for dig. Det er ganske enkelt vores job at sørge for kvaliteten - og dit job at tage ud og opleve. Vi har derfor skrappe krav til kvaliteten af opholdsstedet, og vi præsenterer kun ferieboliger som har gode anmeldelser. På den måde har vi løbende 'opsyn' med de enkelte hoteller og ferielejligheder, så vi sikrer at alt er i topklasse for dig og dine rejsefæller.

Nedenfor finder du en oversigt over alle Escapeaways ferieboliger i Grækenland. Ud fra dine ferieønsker kan du finde inspiration på kryds og tværs i nedenstående søgeboks, hvis du klikker på ”avanceret søgning”. Her kan du indsætte alt fra feriebudget til rejsetema. Herefter vil mulighederne blive vist en efter en med beskrivelse, pris og billedgalleri, og herfra kan du starte med at bestille din næste ferie.

Hvis du ikke finder lige præcis det, du leder efter eller er din yndlingsferiebolig udsolgt, er du meget velkommen til at benytte vores forespørgselsformular, og så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud til dig – for vi kan vi alligevel ”trylle” noget frem, som du ikke finder under søgeresultaterne på hjemmesiden.

Har du spørgsmål til vores rejser, eller vil du have et godt råd til valg af hotel er du altid velkommen til at kontakte os. Jeg vil ønske dig en rigtig god ferie i Grækenland med Escapeaway.

Læs mere om vores hvordan du kan rejse til Grækenland og bo på håndplukkede, unikke ferieboliger.

>> Læs mere om udvalgte hoteller i Grækenland her