Hideaways og boutique-hoteller i Grækenland

Gudernes, heltenes og heltindernes land. Fra Dionysos, Zeus og Afrodite til Homer, Odysseus og Pegasus. Velkommen til Grækenland med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Grækenland, hvor du bor på håndplukkede hoteller eller i ferieboliger på din ferie.

Grækenland er en stor historiebog, og antallet af sagnomspundne myter er udtømmelig. Fortid og nutid går hånd i hånd, og det er da også en af årsagerne til, at Grækenland formår at fastholde sin store skare af besøgende. Det er næsten umuligt at nævne Akropolis i Athen uden at omtale de 16 øvrige seværdigheder i Grækenland, der er optaget på UNESCO's verdensarvsliste.

Så vi kommer ikke udenom, at Grækenland er kultur, historie og gudernes eget land. Men Grækenland er ligeledes madens, naturens og smilets land. Køkkenet er originalt, landskaberne er mangfoldige og med ’smilets land’ hentydes til den græske befolkning, hvis stolte traditioner og næstekærlighed bevirker, at du som gæst føler dig hjemme og som en ven af huset.

En ferie på et boutique-hotel i Grækenland er en ekstraordinær oplevelse. I forhold til almindelige hoteller vil du her med det samme føle dig hjemme, og du bliver modtaget med en personlig service, som ligger ud over det man normalt forventer af selv gode hoteller.

Udover et usædvanligt højt serviceniveau kendetegnes et boutique-hotel af en afslappet, hjemlig atmosfære, samt en indretning som både er elegant og hyggelig. Et ophold på et boutique-hotel skal på den ene siden føles lidt luksuriøst, men på den anden side må stilen heller ikke være for formel eller indbildsk.

>> Læs mere om Boutique hoteller

Hos Escapeaway er vi specialister i at finde de unikke hoteller i Grækenland, hvor opholdet i sig selv er en stor del af din ferieoplevelse. Vi har selv besøgt hotellerne i vores program og kan stå inde for, at du her vil føle dig velkommen fra du træder ind ad døren.

>> Læs mere om vores rejser til Grækenland

Hvad er et hideaway i Grækenland?

For os er en seng ikke bare noget man booker for at have noget praktisk at sove i, når man er på ferie. Vi sætter også ekstra pris på boutique-hoteller med god stil og lidt ekstra charme. Har du det på samme måde? Så er et hideaway i Grækenland måske noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. Det er måske et ægte familiedrevet hotel, eller måske er beliggenheden helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel i Grækenland for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov.
 

Hideaways i Grækenland

 • Gæstebedømmelser 8,4
  De Græske Øer
  99 hoteller
  De Græske Øer er med en perlerække af små og store øer et sandt ferieparadis. Her kan du slænge dig på hvide sandstrande ved det krystalklare hav, udforske spændende seværdigheder og fordybe dig i det græske middelhavskøkkens herligheder.
 • Gæstebedømmelser 8,4
  Kreta
  30 hoteller
  Smuk natur, små bugte og brede sandstrande er noget af det du finder på den græske ø Kreta. Her også et fantastisk køkken, et venligt folkefærd samt en masse små, hyggelige kystbyer som du kan gå på opdagelse i. Kreta har det hele.
 • Gæstebedømmelser 9,5
  Santorini
  26 hoteller
  Øen Santorini er som taget ud fra et postkort og er nok Grækenlands mest romantiske ø. En rejse til Santorini anbefales især til par og venner eller familier med større børn. Øen er en del af Kykladerne og er kendt for sine billedskønne, hvide ... landsbyer og krystalklart vand. Læs mere
 • Peloponnes
  15 hoteller
  Peloponnes er en halvø som er beliggende i det sydlige Grækenland. Her finder du nogle af de smukkeste strande, en frodig og dramatisk natur samt små og større autentiske, græske byer. Halvøen er også fyldt med kulturelle og historiske seværdigheder ... bl.a Olympen! Læs mere
 • Gæstebedømmelser 9,3
  Athen
  13 hoteller
  I Athen forenes den antikke og moderne historie med et varieret kulturliv, museer i verdensklasse, shopping, et stort udvalg af spisesteder og udendør aktiviteter om sommeren. Athen passer godt til en weekendrejse eller en længere tur, når du ... vil kombinere storby med badeferie! Læs mere
 • Gæstebedømmelser 8,8
  Mykonos
  13 hoteller
  Mykonos er som taget ud af at maleri. Her finder du små karakteristiske hvide kubus-huse og vindmøller, små hyggelige byer med snoede gader og stræder samt nogle af de bedste strande i verden!! Mykonos er perfekt når I er to på ferie!