Hoteller i Grækenland

En af de vigtigste faktorer for en vellykket ferie er hotellet, men ofte ender man med at bestille sit hotel lidt i blinde ud fra en vag standardbeskrivelse. Er du træt af ferier på kedelige, upersonlige hoteller? Hos Escapeaway finder du kun rejser til Grækenland med hoteller, som er personligt blåstemplet af os, og hvor du kan se frem til et unikt ferieophold.

Grækenland er en af verdens mest populære turistdestinationer med 12 millioner besøgende årligt, og landet har derfor en veludviklet hotelbranche med et så stort udbud af hoteller på de fleste populære destinationer, at det kan være overvældende at skulle vælge det rigtige.

Men selv hvis du regner med at bruge det meste af ferien i Grækenland på stranden eller på udflugter til spændende seværdigheder, er valget af hotellet afgørende for den samlede rejseoplevelse. Hotellet er din base, hvor du skal føle dig godt tilpas og skal kunne slappe af i en hjemlige og hyggelig atmosfære.

Find dit hotel online i søgemaskinen dere sammenligner priser fra alle leverandører, så du altid er sikker på at få den billigste pris på dit hotel.

Hotel med havudsigt i Grækenland

Foto: Blandt hotellerne i vores program er der mange med de skønneste udsigter. Her havudsigt fra værelset på Boheme Hotel på Mykonos

Hvorfor booke et hotel i Grækenland?

I nedenstående finder du en kort information om Grækenland. Vi forsøger på ingen måde at lave en ny guide om rejser til Grækenland, men blot at fremhæve nogle få informationer om landet. Vil du have mere inspiration til din ferie i Grækenland, så læs mere på vores blog om rejser.

Grækenland er et land der er præget af blåt og hvidt, nøjagtigt ligesom det græske flag. De utallige øer i det azurblå hav, den klare blå himmel og de hvidkalkede huse i de små landsbyer – det hele ligner noget fra et postkort. Santorinis vulkankrater, Mykonos' vindmøller og Kretas palmestrande er nogle helt klassiske eksempler på feriebilleder fra det populære rejsemål. Og med flere end 50 øer at vælge imellem, så er der også plads til nye oplevelser.

Der er også en helt anden side af Grækenland, som vi ikke kender fra postkortene, og den side finder man på det farverige fastland, hvor man finder grønne granskove, sølvfarvede olivenlunde, landsbyer med brunlige stenhuse og den farverige palet af forårsblomster i forgrunden af de sneklædte bjergtinder. Nogle dele af Grækenlands fastland er velbesøgte, såsom det kulturrige Peloponnes, mens andre dele såsom bjergene i Epirus kun besøges af hårdføre vandrere, hyrder og engang imellem en bjørn eller to.

Men uanset hvor du tager hen, så vil du møde den berømte græske gæstfrihed. Den dag idag vil vil du blive budt velkommen af fremmede, som finder glæde i en lille venlig samtale om blandt andet vejret, de seneste fodboldresultater eller blot lidt udveksling af engelske gloser.

Et antikt tempel er sjældent udenfor rækkevidde, og tempoet er afslappet, maden er sund og velsmagende, og hvis du ved hvor du vil hen, så vil du finde mange fremragende hoteller. 

Escapeaway Rejser er specialist i rejser til Grækenland hvor du bor på udvalgte hoteller med gode anmeldelser. Vi tilbyder som udgangspunkt kun hoteller med minimum 4 ud af 5 på Tripadvisor.

Vil du bestille en pakkerejsr til Grækenland inkl. fly og evt. transfer eller billeje, så find din rejse til grækenland og læs mere om ferie, hvor du bor på håndplukkede hoteller i Grækenland med ægte græsk atmosfære..

  >> Læs mere om hoteller

  Kort over Grækenland

  Populære hoteller i Grækenland

  Grækenland, De Græske Øer, Rhodos, Faliraki
  8,9
  Meget godt
  863 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
  Grækenland, De Græske Øer, Rhodos, Ixia
  9,2
  Fabelagtigt
  1127 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 9 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
  Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Rethymnon
  9,5
  Fabelagtigt
  466 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 67 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)

  Vælg det rigtige hotel i Grækenland

  Hos Escapeaway finder du håndplukkede hoteller i Grækenland. Vi er specialister i rejser til Grækenland hvor du bor på mindre charmerende hoteller eller i ferieboliger. Vi udvider løbende antallet af rejsemål og destinationer i Grækenland, da vi konstant er på jagt efter nye hideaways. I nedenstående oversigt kan du se et udvalg af hoteller, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os hvis du vil have flere informationer eller tips til valg af hotel. Under hvert hotel kan du desuden læse min personlige beskrivelse, se fakta om hotellet, anmeldelser og naturligvis også se billeder.

  Familiehoteller 

  Middelhavskulturer har en tendens til at være gode med børn, og velopdragne unger er velkomne de fleste steder, og bliver muligvis pylret lidt om. Der er også mange ting til at underholde, beskæftige og endda undervise ungerne i Grækenland. Nysgerrige børn vil elske museerne, og mest af alt vil de nyde de arkæologiske steder, hvor deres historiebøger bliver bragt til livs. Hvis man vil have en pause fra bøgerne, så er vandsport generelt sikkert, og varmt vand er tilgængeligt for de mindre børn.

  Hotellerne tilbyder masser af underholdning, børneklubber og legeområder. Der er også store forlystelsesparker, og vandparker er guld værd i dette klima; se på Aqualand på Korfu. Derfor bygger mange hoteller også en vandpark som deres egen attraktion, hvor der er gratis adgang for hotellets gæster. Rejser du på familieferie med Escapeaway vil du ikke opleve at bo på sore upersonlige hoteller, for mindre hotelelr kan skam også være familievenlige...

  >> Læs mere om familieferie i vores rejsetemaer.

  Hoteller for par 

  Grækenland er et perfekt sted til en ferie med din elskede og vi har udvalgte en række hoteller der er specielt velegnet til jer der rejser som par. De hvide sandstrande og det dybblå ægæiske vand danner en perfekt helhed sammen. Naturen har gjort sit, og mennesket har tilføjet alt det ekstra tilbehør en gæst måtte have brug for. Hvis I vil feste efter en afslappende dag sammen i solen, så prøv Faliraki på Rhodos. Hvis en taverna ved vandet under fyrretræerne er alt hvad I behøver for at fuldende den perfekte romantiske ferie, så er et sted som Voutoumi på den lille ø Antipaxos det perfekte sted for jer. 

  Landets oldtidshistorie er aldrig langt væk, og den er fuld af magiske og romantiske steder. Akropolis i Athen er det største og mest kendte ud af mere end 100 betydningsfulde arkæologiske steder, inklusive oldtidsbyen Filippi og oraklets tempel i Delphi i deres magiske bjergomgivelser. 

  Man behøver ikke være trænet i historie for at nyde Grækenland, for kysten er et naturligt og tidløst vidunder. Hvis du vender dig om i Grækenland, så er du foran et tempel! Det er ikke helt sandt, men landet bliver ofte beskrevet som en gigantisk arkæologisk forlystelsespark, og skal nok give dig og din partner nogle uforglemmelige dage. På øerne må I ikke gå glip af Kretas minoiske palads på Knossos, der sandsynligvis er den ældste by i verden. 

  Boutique-hotel  eller luksus-hotel

  I de seneste år er der dukket mange boutique hoteller op, ikke kun i Grækenland men på rejsemål i hele verden. Mange forbinder et boutique hotel som et luksushotel, men det behøver ikke altid være sådan. Læs mere om Boutique-hoteller i Grækenland uanset om du søger en luksusrejse eller bare vil bo godt. Luksusrejser i Grækenland kan du læse om her