Rejser til Acharavi

Acharavi ligger for foden af de grønne bjerge på nordkysten af Korfu omkring 40 kilometer for øens hovedby og lufthavn. For de ferierejsende er det især den kilometerlange strand med sit krystalklare, turkisblå hav, som gør Acharavi til et attraktivt rejsemål. Byen tiltrækker dog ikke kun turister. Det er således også Acharavi, som de lokale fra resten af det nordlige Korfu primært søger til for at handle eller ordne andre dagligdagsgøremål.

Familievenlig badeby på Korfus smukke nordkyst

Acharavi er takket være den lange og lavvandede strand blevet populær blandt børnefamilier og andre, der har ren afslapning øverst på ønskelisten for rejsen. Stranden består af både fint sand og småsten, så til de små, mest sarte barnefødder kan et par strandsko nogle steder være en god ide.  Ned langs stranden ligger adskillige butikker og caféer. Der er derfor ikke mange skridt op til mad, drikke og strandlegetøj, hvis der er brug for det i løbet af dagen. De fleste foretrækker at bade og dase i sandet eller på en liggestol, når solen står højest på himlen. Den lange strand er dog også velegnet til en spadseretur tidligt om morgenen eller sidst på dagen. Nede fra stranden er der god udsigt over havet til den bjergrige kyst af Albanien.

Oppe i den ældre del af Acharavi ligger der langs hovedgaden også masser af spisesteder med alt fra international streetfood til traditionelle tavernaer med græske retter på menuen. Heroppe finder du også supermarkeder, apotek, hæveautomater, bagere og talrige andre butikker. Kort sagt alt det, du kan tænkes at få brug for i løbet af ferien. Når mørket sænker sig over Korfu, flytter livet fra vandkanten op til byens restauranter. Selvom natteliv er forholdsvis afdæmpet i Acharavi, er der dog flere populære barer, hvis du har lyst til en aften med DJ-musik og farverige cocktails.

Udflugter

Hvis du vil udforske andre dele af den smukke nordkyst, har Acharavi en god placering. Vestpå ved Sidari finder du for eksempel også dejlige badestrande, som inkluderer den lille, idylliske Canal D'Amour. Fortsæt gerne helt ud til på Cape Drastis på vestspidsen. Her knap 17 kilometer fra Acharavi venter nogle af de smukkeste kystlandskaber med stejle, hvide klippeskrænter.  Kører du i stedet østpå, bør du gøre et stop ved Kassiopi for at se det byzantinsk fæstningsværk og eventuelt tage en dukkert fra den skønne strand.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Acharavi

Hvad siger gæsterne i Acharavi?

8,4
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 5 anmeldelser