Rejser til Agios Stefanos

Der findes to Agios Stefanos'er på Korfu. Dette er landsbyen, som ligger ved kysten på den nordvestlige del af øen. Nogle steder omtales den derfor som Agios Stefanos (NW). Det er en tidligere fiskerlandsby, der har fundet nyt liv som populær ferieby. Det er først og fremmest takket være den lille bys brede og næsten 2 kilometer lange sandstrand, der er en af de bedste på øen.

Modsat sin østlige navnebror, der ligger på modsatte side af Korfu, kan du i Agios Stefanos nemt gå ned til stranden for at slappe af på det gyldne sand ved det turkisblå, klare hav. Det er ganske lavvandet, så ikke overraskende er Agios Stefanos velegnet til dig, som rejser med børn. Den fredelige atmosfære er samtidig ideel til en romantisk ferie for to, eller hvis du blot trænger til en ferie uden for mange forstyrrelser.

Trods dens forholdsvis beskedne størrelse har Agios Stefanos et bredt udvalg af tavernaer og restauranter. Både nede tæt ved stranden og oppe langs hovedgaden. I den østlige ende af byen ud mod spidsen af en lille halvø ligger den lille havn. Her ligger stadig en lille flåde af fiskerbåde, som bringer friske forsyninger ind. Byen har også et par kiosker og mini-markeder, hvor du kan få dækket de fleste af feriens behov.

Har du brug for lidt afveksling, er der meget andet at opleve på en rejse til Agios Stefanos. Øen er ikke større end at du med en lejebil sagtens kan nå de fleste udflugtsmål på dagsture. Der er talrige andre skønne badestrande ud langs kysten med både livlige resorts og mere isolerede badevige. Er det kulturelle og historiske seværdigheder, der trækker? Der er knap 40 kilometer til Korfu by, som har begge dele samt et rigt forretnings- og restaurantliv, der er turen værd i sig selv.

Book rejse til Agios Stefanos online

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Escapeaway Rejser på et af de hoteller i familievenlige Agios Stefanos, vi allerede har håndplukket til vores program. Dem finder du i søgemaskinen her på siden, hvor du også nemt kan booke flybilletter til rejsen. Vil du opleve mere af Korfu eller eventuelt andre øer i det græske ø-hav? Hos os kan du også nemt kombinere forskellige hoteller på en rundrejse.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Agios Stefanos