Rejser til Apraos

Apraos ligger på den smukke nordøstlige kyst af Korfu. Den lille by ligger gemt oppe i grønne, lave bjerge over en lang sandstrand, som om sommeren er det absolutte omdrejningspunkt for de fleste, der rejser hertil. Nogle steder omtales byen da også som Kalamaki, hvilket dog faktisk er navnet på selve stranden.

Nyd ferien på lang sandstrand

Midt på sommeren når den varme middelhavssol varmer og det lave, turkisblå hav lokker, er der ikke overraskende masser af liv nede på stranden. Ofte sejler en lind strøm af små turbåde hertil, og sætte badegæster af for enden af den lange bådebro, som stikker ud fra stranden. Trods sin popularitet er det dog sjældent svært at finde sin egen plads på den lange, brede strand, hvor der er god plads i sandet.

Ved den midterste del af Apraos stranden ligger nogle tavernaer og restauranter. Du behøver derfor knap nok forlade sandet, hvis du trænger til en bid mad eller noget køligt at drikke i løbet af dagen. Foretrække du rolige omgivelser, kan det anbefales at søge lidt længere ned langs stranden væk fra dette centrale område med spisestederne og bådebroen. Generelt er dette dog en meget familievenlig fredelig strand. Det fine sand er perfekt til leg for de mindste, og vandet er lavet et godt stykke ud.

I betragtning af at stranden er en af de bedste i området, er selve Apraos landsbyen overraskende uturistet. Det vil sige, det er ganske vist næsten udelukkende ferierejsende, som bor her. Men her er ingen souvenirbutikker, diskoteker eller supermarkeder. Du skal dog blot køre nogle få minutter østpå ad kysten til den idylliske naboby Kassiopi for at finde både indkøbsmuligheder og et bredt udvalg af gode spisesteder.

>> Læs mere om billeje i Grækenland

Det kan i det hele taget anbefales at leje en bil, når du rejser til Apraos på Korfu. Så kan du nemt tage ind til nabobyen for at handle eller besøge restauranter. Samtidig har du med en lejebil også mange af øens største attraktioner inden for din rækkevidde. Øen er ikke stor, så på omkring en times tid kan du for eksempel køre helt ned til Korfu by, hvis du vil opleve dens charmerende gamle bydel, eller på tværs af øen til den flot beliggende fæstning Angelokastro på vestkysten. Næsten uanset hvilken retning du begiver dig i fra Apraos , venter der dig spændende seværdigheder og skønne strande!

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Apraos