Rejser til Barbati

Barbati er en lille kystlandsby på det nordøstlige Korfu cirka 18 kilometer fra Korfu by og den internationale lufthavn. Nedenfor Barbati, der ligger op ad en bjergside, lokker det glitrende, krystalklare hav og en kilometer lang, lys småstenstrand. Herfra er der en fantastisk udsigt over det azurblå vand mod øens hovedby by sydpå og den albanske kystlinje og bjerge på den anden side af bugten.

Ideel til badeferie med familien

På den børnevenlige strand tilbydes liggestole, parasoller og mange sjove former for vandsport for hele familien. Vil du have lidt variation, kan du hoppe ombord på en af de små turbåde til de nærliggende bugter og badevige. Udover den fantastiske strand byder Barbati på traditionelle græske tavernaer, supermarkeder, butikker og busforbindelse til Korfu by. Kort sagt alt du og familien kan ønske af en afslappende badeferie i Det Ioniske Hav.

En rejse til Barbati, der lokalt staves Mparmpati, indbyder måske nok først og fremmest til ren afslapning ved vandet. Men synes du der gerne må ske lidt mere, har du her også et godt udgangspunkt for udflugter. Korfu er ikke større, end at du kan nå rundt til de fleste dele på dagsudflugter.

Oplagt er det naturligvis at tage den forholdsvis korte tur ind til Korfu by, hvis gamle bydel er optaget på UNESCO's Verdensarvsliste. I tillæg til de historiske seværdigheder, byder hovedbyen også på gode shoppingmuligheder og et rigt restaurantliv. Sæt også gerne en dag af til at udforske de grønne bjerge, som rejser sig op bag selve Barbati. Fra toppe af Pantokrator, Korfus højeste bjerg (914 meter), er der en suveræn panoramaudsigt over bjerge og hav.

Bestil rejsen til Barbati i dag

Klar til en ferie med ægte græsk ø-idyl? Så brug søgemaskinen her på siden til at søge blandt de hoteller, vi allerede har håndplukket i Barbati og på resten af Korfu. Vi udvælger nøje hoteller og andre ferieboliger med de bedste gæstebedømmelser til vores program, så du er sikker på en vellykket rejse. Kombinér eventuelt med en flybillet til øens internationale lufthavn. Med en mellemlanding kan du selv vælge om du vil rejse fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamborg. Vil du have mest muligt ud af din ferie på øen, anbefaler vi, at du supplerer med en lejebil. Bestiller du sådan en pakkerejse, er den sikret af rejsegaranti. Sådan er en ferie med Escapeaway.

>> Læs mere om ferie på Korfu

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Barbati

Hvad siger gæsterne i Barbati?

8,6
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 7 anmeldelser