Rejser til Benitses

Benitses ligger på øens østkyst blot 15 kilometer syd for Korfu by. Det var en af de første fiskerlandsbyer på øen, som de ferierejsende i sin tid kastede deres kærlighed på. Det er indlysende hvorfor. Beliggenheden her for foden af de grønne bjerge ud til det krystalklare, azurblå Ioniske Hav er billedskøn. En overgang, særligt i 1980'erne, var det dog lige så meget et yderst livligt natteliv, Benitses var kendt for. På den tid var der mest de unge, som rejste hertil for at dase ved vandet og feste til langt ud på natten.

Der er stadig et ganske fint udvalg af barer her, men nattelivet er nu til dags betydeligt mere afdæmpet. Af samme grund det nu også i højere grad par og familier, som rejser til Benitses for at nyde den afslappede atmosfære og livet ved vandet. Selv om Benitses på sin vis igen er ved at finde tilbage til en lidt mere autentisk landsbystemning, er her alt, du kan ønske dig af et feriested.

Ud langs stranden, oppe i hovedgaden og nede ved den nye lystbådehavn ligger der således talrige restauranter og caféer, hvor du kan nyde dit måltid med udsigt over havet. Der er også adskillige supermarkeder, souvenirbutikker, et bageri, hæveautomater og biludlejere, som kan dække de fleste behov, der måtte opstå på rejsen.

Stranden ved Benitses

Stranden ved Benitses består af groft sand og lyse småsten, som betyder, at vandet typisk er mere klart her end ved almindelige sandstrande. Det giver optimale forhold for snorkling. På stranden er der udlejning af solstole og parasoller. Hvis du ikke vil nøjes med at dase i solen og bade, tilbydes forskellige vandsportsaktiviteter for både børn og voksne.

Når du trænger til en kølig forfriskning eller at få stillet sulten, er der en række strandcaféer inden for kort gåafstand.

Udforsk Korfu

Vil du opleve mere af Korfu på din rejse til Benitses? Der er lokale firmaer, som tilbyder bådture fra den nye lystbådehavn rundt langs kysten af Korfu eller til nærliggende øer. Lejer du en bil eller hopper på en bus, er Benitses også et godt udgangspunkt for at tage på udflugter. Det kan for eksempel varmt anbefales at tage en tur til Korfu by, som har mange spændende seværdigheder samt et rigt retaurant- og butiksliv.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Benitses