Rejser til Boukari

Boukari ligger på østkysten af den sydlige del af Korfu. Det er et idyllisk, lille fiskerleje, som selv efter ferierejsende har opdaget stedet har formået at bevare sin rolig middelhavsatmosfære. Der ligger stadig små fiskerbåde ved kajen i den lille havn. De bringer dagligt friske forsyninger ind til de fiskerestauranter, som Boukari er blevet kendt for.

Uforstyrret middelhavsidyl

Restauranterne ligger ved den smalle strand af småsten, hvorfra du kan tage en dukkert i det krystalklare hav. Flere steder har restauranterne udendørsservering næsten helt nede ved vandkanten, så du kan nyde lyden af bølgeskvulp med din mad. På en klar dag kan du se hen over vandet til det græske fastland. Da hovedvejen på denne del af øen løber længere inde i landet, er en rejse til Boukari en chance for at slappe af i uforstyrrede omgivelser.

Landsbyen Kouspades, som Boukari formelt er en del af, ligger omgivet af olivenlunde og frugtplantager mindre end 1 kilometer fra kysten. Her finder du også nogle enkelte spisesteder, men ellers er den ligesom Boukari befriende uturistet. Kører du i stedet omkring 4 kilometer op ad kysten, kommer du til feriebyen Messongi. Det er også en fredelig ferieby, men dog lidt større og mere turistet. Her er der udover flere spisesteder og barer også et par supermarkeder, hvis du ikke nok udvalg i det mini-marked, som ligger i Boukari.

Der er adskillige sådanne mindre landsbyer inden for kort afstand af Boukari, der er et besøg værd. Det gælder for eksempel den stemningsfulde Argyrades omkring 5 kilometer syd for Boukari. Denne landsby blev etablerede under den venetianske besættelse af Korfu, hvilket du kan se på en gåtur i den gamle bydel smalle gade. Her er husene af forsvarshensyn bygget tæt sammen og forbundet af såkaldte passaezza (gangbroer) hen over gaden.

Afstandene mellem de nærmeste nabobyer er ikke større, end at du på en rejse til Boukari kan lade bilen stå og cykle. Vil du gerne udforske lidt mere af Korfu, er en lejebil dog en fordel. Så kan du for eksempel nemt køre en tur på tværs af den smalle ø til den flotte Issos-strand, der med dens gyldne sand og krystalklare lave vand er et perfekt udflugtsmål for hele familien.

Bestil rejsen til Boukari her

Der er i sagens natur et overskueligt udvalg af hoteller og ferieboliger i små landsbyer som Boukari, men derfor er det alligevel vigtigt at vælge det rigtige sted. Hos Escapeaway Rejser er vi specialister i at håndplukke de hoteller, hvor du får de bedste betingelser for en vellykket og mindeværdig rejse. Dem kan du nemt finde og bestille i søgemaskinen her på siden. Du kan med fordel benytte muligheden for at kombinere din bestilling med en flybillet til øens internationale lufthavn ved Korfu by. Vil du have mest muligt ud af rejsen, anbefaler vi, at du supplerer med en lejebil. Sådanne pakkerejser er naturligvis sikret af rejsegaranti.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Boukari