Rejser til Dassia

Dassia var en af de første kystlandsbyer på Korfu, som helhjertet omfavnede en ny fremtid som ferieby. Takket være den fantastiske beliggenhed for foden af de grønne bjerge med en kilometer lang strand gik der da heller ikke længe, før de ferierejsende fik øjnene op for Dassia.

Afslappet badeferie tæt ved Korfu by

I dag er Dassia stadig kendt som en familievenlig ferieby som udover det azurblå Ioniske Hav oppe langs hovedgaden byder på et godt udvalg af barer, tavernaer og restauranter med noget for hele familien på menuen. Her kan I gå rundt til det meste, hvad enten du i løbet af dagen trænger til en forfriskning eller har brug for at handle. Natteliv er der også lidt af, men det er dog mere afdæmpet end i nabobyen Ypsos. Lyder programmet på en sjov aften i byen, ligger denne blot et par kilometer mod nord.

En anden stor fordel ved at rejse til Dassia er beliggenheden blot 12 kilometer nord for Korfu by. Her er også ægte middelhavsstemning, især i den charmerende gamle bydel, og endnu flere muligheder for shopping, spændende seværdigheder og ligeledes et rigt restaurantliv. Hovedbyen er dog ikke det eneste interessante udflugtsmål.

Selvom Korfu er den andenstørste af øerne i Det Ioniske Hav, er den ikke større end at du på udflugter kan nå langt omkring. Det kunne for eksempel være en tur på til toppen af Óros Pantokrátoros, øens højeste bjerg. Du kan køre helt derop eller eventuelt vandre noget af vejen. På toppen, hvor der ligger et gammelt kloster og en café, kan du nyde en fantastisk udsigt over hele Korfu og ud over havet mod Albaniens kyst.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Escapeaway Rejser som gæst på et af de hoteller, vi allerede har håndplukket i Dassia. Du kan rejse i nøjagtig det antal dage, du ønsker. Vil du opleve mere af Korfu eller andre øer, kan du hos os nemt kombinere flere forskellige hoteller på en rundrejse.

>> Læs mere om ferie på Korfu

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Dassia