Rejser til Gouvia

Gouvia ligger ved en lille, beskytte bugt på østkysten af Korfu omkring 8 kilometer fra øens hovedby. Den korte afstand til Korfu by, en stor marina, en velorganiseret, familievenlig strand samt et godt udvalg af supermarkeder og spisesteder har gjort Gouvia til et af øens favoritrejsemål blandt både familier og par. Selvom Gouvia i dag således er en populær, moderne ferieby, er det også en by, med en stolt og en rig historie. Ruinerne af et skibsværft bygget af venetianerne i 1700-tallet ses således mellem stranden og marinaen. 

Strand og by i ét

Mod syd i samme bugt ligger Kontokali. De to byer er med tiden så godt som vokset sammen. Også her finder du en indbydende strand og et godt udvalg af både græske tavarnaer og restauranter af mere internationalt tilsnit. Går rejsen til Gouvia, har du med andre ord alt, hvad du kan ønske dig inden for kort afstand.

Skal hele ferien ikke blot gå med at slappe af ved vandet eller nyde lækre måltider på de lokale restauranter? Så er der rig mulighed for kombinere strandlivet med spændende udflugter. Helt oplagt er det at tage den korte tur ind til Korfu by. Her er der adskillige interessante kulturhistoriske seværdigheder samt ikke mindst et rigt butiks- og kulturliv. Der kører bus cirka hver halve time ind til centrum.

Korfu har dog meget mere at byde på. Øen er ikke større, end at du på busture eller i egen lejebil kan nå de fleste steder på dagsture. Næsten uanset hvor turen går hen, vil der undervejs være mulighed for at slå sig ned på en dejlig badestrand eller få en forfriskning på en hyggelige taverna.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Escapeaway Rejser som gæst på et af de hoteller, vi omhyggeligt har udvalg til vores program for rejser til Gouvia. Du kan rejse i nøjagtig det antal dage, du ønsker og f.eks. kombinere flere forskellige hoteller på en rundrejse.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Gouvia