Hideaways og boutique-hoteller på Korfu

Hideaways er vores tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, uden at det behøver at være luksus. Et Hideaways-hotel på Korfu lever op til en række skrappe krav fra os, fx. et begrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel på Korfu når ferien skal have et ekstra krydderi.

Hvad er et hideaway?

Er du livsnyder? Er en seng ikke bare for at have noget praktisk at sove i, når du er på ferie? Så kan et hideaway på Korfu være noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine (stam)gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. F.eks. at det er familiedrevet, eller at beliggenheden er helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte – f.eks. et boutique hotel. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov. Varmt velkommen!

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hideaways på Korfu

 • Gæstebedømmelser 8,4
  Acharavi
  1 hotel
  Acharavi er den mest populære destination på Korfus smukke nordkyst. Her kan du og familien slappe af ved det klare, turkisblå hav på en kilometerlang sandstrand. Oppe i byen finder du alt, du behøver af spisesteder og indkøbsmuligheder.
 • Agios Ioannis Peristeron ligger lidt på afstand af de mest travle feriesteder på Korfu. Den lille kystby er derfor et oplagt valg, hvis du blot ønsker at nyde en afslappende ferie ved krystalklare hav. Samtidig ligger byen dog tæt ved spændende ... seværdigheder. Læs mere
 • Apraos
  1 hotel
  Apraos på det nordøstlige Korfu er først og fremmest kendt for sin lange sandstrand, der er perfekt til en afslappende badeferie med familien. Oppe i den lillebitte landsby, som spreder sig op ad de grønne bjerge, hersker der fred og ro.
 • Gouvia
  1 hotel
  Kystbyen Gouvia ligger ved en lille, beskyttet bugt få kilometer nord for Kofu by. Her kan du frit vælge om du blot vil slappe af på den familievenlige strande eller eventuelt udforske hovedbyens butiksliv og seværdigheder.
 • Perama
  1 hotel
  Den lille kystby Perama ligger på Korfus idylliske østkyst få kilometer fra øens hovedstad. Her kan du fordrive dagen med ved det krystalklare hav eller tage på spændende sightseeing. Slut af med en lækker græsk middag på en af byens små, hyggelige ... tavernær. Læs mere
 • Peroulades
  1 hotel
  Peroulades ligger på det nordlige Korfu. I denne lille landsby hersker der fred og ro, selvom dette er et af de smukkeste steder på øen. Her har du både dramatiske kystlandskaber med høje stejle klipper og små idylliske badevige inden for kort afstand.