Rejser til Kalami

Kalami ligger ned til en smuk bugt på den nordøstlige kyst af den solbeskinnede ø Korfu. Det er muligheden for at nyde det dejlige middelhavsklima på en smuk strand, som de fleste rejser til Kalami efter. Der er kun omkring 30 kilometer herfra til øens lufthavn og Korfu by.

Men sammenlignet med øens hovedby mod syd er Kalami blot en lille landsby og har en helt anden, mere tilbagelænet atmosfære. Netop på grund af dens afslappede stemning og idylliske beliggenhed ved det krystalklare hav er Kalami med årene blevet et populært rejsemål blandt familier og andre, som ønsker at nyde en ferie i fredfyldte omgivelser.

Stranden hvis skinnende hvide småsten når helt ud i det turkisblå vand, er uimodståelig. Det er nemt at forstå, hvorfor Kalami og ikke mindst dens strand ofte fremhæves blandt de mest idylliske steder på øen. Stranden er omgivet af grønne bakker, og på en vandretur i området venter herfra mange flotte udsigter. I selve byen finder du et overskueligt, men godt udvalg af tavernaer og restauranter, hvor du kan nyde det bedste fra det græske middelhavskøkken.

Vil du prøve en anden strand eller måske et nyt spisested, er der for eksempel blot få kilometer til Agni i nabobugten, og du kan sågar tage en taxibåd dertil. Du befinder dig på en del af Korfus kyst med adskillige af sådanne små, charmerende bugter. Øens nordøstlige kyst har ikke sandstrande, som på vestkysten, men takket være naturskønne omgivelser med grønne bakker ned til de idylliske badevige er det alligevel her de mest eksklusive ferievillaer ligger.

Book en rejse til Kalami her

Brug søgemaskinen her på siden til at sikre dig en plads i dette lille ferieparadis. Vi har nøje udvalgt hotellerne med de bedste gæstebedømmelser i Kalami, så du og familien kan få de bedste betingelser for en uforglemmelig rejse. Du kan samtidig nemt finde og booke en flybillet til øens lufthavn. Du vælger selv om du vil søge efter rejser fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamborg. Når du booker både hotel og fly som en pakkerejse, er den naturligvis sikret af rejsegaranti. Sådan er en rejse med Escapeaway.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Kalami