Rejser til Limni

Limini ligger ved en lille bugt cirka 10 kilometer fra Korfu by. Det er et frodigt område. Kører du blot gennem byen ad hovedgaden, er det på grund af træerne derfor lidt svært helt at fornemme byens størrelse og dens idylliske beliggenhed. Bakkerne ned mod havet gemmer således på talrige smukt beliggende villaer og hoteller med udsigt over havet.

Idylliske bugter og badevige

Nede ved havet er der flere små badevige, hvor den smukke udsigt over vandet kan nydes fra en liggestol. Vil du udforske områdets små bugter fra vandsiden, er der også mulighed for at leje en båd eller for at give sig i kast med andre sjove former for vandsport med alt fra vandski til dykning.

Byens beskedne størrelse taget i betragtning har den et fornuftigt udvalg af restauranter. På en rejse til Limni får du derfor rig mulighed for at fordybe dig i det græske middelhavskøkkens herligheder, som på Korfu er tydeligt inspireret af italiensk madkultur. Et levn fra da øen var i venetiansk besiddelse. Men feinschmecker vil også kunne genkende indflydelser fra Frankrig og andre middelhavslande, som i tidens løb har sat deres præg på øen.

Går rejsen til Limni, kan du uden tvivl bruge meget af ferien på blot at nyde de nære omgivelser. Du har dog også et glimrende udgangspunkt for at udforske resten af Korfu. Selvom øen ikke er meget stor, gemmer på den masser af spændende udflugtsmål. Rejser du til Limni, er det naturligvis oplagt at tage den korte tur ind til Korfu by. Den har en umådelig charmerende gammel bydel, som er optaget på UNESCO's Verdensarvsliste. Her finder du desuden gode shoppingmuligheder og et væld af spisesteder.

Har du en lejebil, kan du også nemt tage på tur rundt til nogle af Korfus smukkeste sandstrande og små, uberørte badevige. Er du ikke bange for at køre ad kringlede bjergveje, kan det også anbefales at udforske nogle af øens betagende klostre og gamle borgruiner, som ofte ligger med fantastisk udsigt over øen.

Bestil din rejse til Limni her

Velkommen til Limni med Escapeaway! Vi er specialister i rejser til Limni, hvor du bor på et af de hoteller, som vi omhyggeligt har udvalgt for dets gode gæsteanmeldelser. Se udvalget i søgemaskinen her på siden. Du kan rejse i nøjagtig det antal dage, du ønsker. Vil du have mest muligt ud af din ferie på Korfu, kan du også booke en lejebil hjemmefra.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Limni