Rejser til Perama

Perama ligger på Korfus idylliske østkyst blot 7 kilometer fra øens hovedby. Du har dermed et af øens mest populære udflugtmål inden for få minutters kørsel. Men det er slet ikke sikkert, at du kan løsrive dig fra betagende Perama. Med sin placering på de skovklædte bakkeskråninger ned til det turkisblå hav er denne lille kystby nemlig helt perfekt, hvis formålet med rejsen er at slappe af og komme væk fra en stressende hverdag.

I den sydlige ende af byen ligger Achilleion-paladset, som i sin tid var sommerresidens for den østrigske kejserinde Sissi. Selvom de er knap så overdådige, gemmer den grønne by også på talrige andre ferieboliger og hoteller af høj kvalitet. Her er noget for alle og ved den familievenlige strand, kan både store og små nyde det glasklare hav.

Fra Perama kan du se over til den lille ø Pontikonisi (Museøen), der er et af Korfus mest kendte vartegn. Du kan nemt sejle derover for at besøge det tidligere kloster. Øen er en lille fredelig oase, som det er værd at bruge et par timer på og de få euro, de små både tager for den korte sejltur. Det kan også anbefales at gå en tur ad gangbroen til Kanoni på den anden side af bugten. Det er en flot udsigt over havet tilbage over vandet mod Perama og et imponerende syn, når et fly ligger an til landing i lufthavnen på den anden side.

Perama har ganske vist lidt mere karakter af et boligområde end en egentlig by med et afgrænset centrum. Her er dog et fornuftigt udvalg af tavernaer og restauranter langs kysten. Desuden er det blot en kort køretur ind til Korfu by, hvor du finder et rigt restaurantliv og masser af shoppingmuligheder.

Book din rejse til Perama online

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Escapeaway som gæst på et af de hoteller, du finder i vores program for rejser til denne lille ferieperle af en kystby på Korfu. De ferieboliger, du finder i søgemaskinen her på siden, er alle nøje udvalg for deres gode gæstebedømmelser. 

Du kan med fordel bestille dine flybilletter til Korfu Lufthavn med det samme. Når du booker både fly og hotel i vores søgemaskinen som en pakkerejse, er den dækket af rejsegaranti. Det giver dig ekstra sikkerhed for en god rejseoplevelse.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Perama