Rejser til Peroulades

Peroulades er en lille, traditionel landsby på den nordlige del af Korfu. Her går livet sin stille gang, som det har gjort i mange generationer. Befolkningen lever dog ikke længere kun af de små marker, som omgiver byen. Peroulades ligger nemlig ved Korfus spektakulære nordkyst, som er blevet et populært rejsemål. Lige ved byen ligger desuden den berømte Sunset Beach (Logas). Oppe fra klippekanten over stranden kan du nyde udsigten over et af de flotteste kystlandskaber på Korfu.

De smukkeste solnedgange på Korfu

Der er talrige gode udsigtspunkter langs kysten på denne del af Korfu, men ved Peroulades har man gjort lidt ekstra ud af det. Her har en café således bygget en såkaldt skywalk, hvor du kan træde helt ud over klippekanten på en lille udsigtsplatform med glasgulv. Der er garanti for sug i maven, når du ser mod stranden langt nede. Selv hvis du ikke vover dig derud, er det et vidunderligt sted at nyde solnedgangen.

Vil du helt ned ad de stejle, lyse klipper til den gyldne sandstrand, kan du følge en lang stentrappe. Det er populært at tage en forfriskende dukkert dernede. Strandens bredde varierer dog alt efter, hvor roligt havet er. På stille dage kan du slå dig ned i det bløde sand og nyde solen, men andre dage skyller bølgerne næsten helt ind til klipperne. Rejser du til Peroulades med mindre børn, er lige netop Sunset Beach således ikke altid den mest velegnede badestrand. Der er dog adskillige andre beskyttede, mere familievenlige badevige inden for få minutters kørsel fra Peroulades.

Udflugter

Udover den smukt beliggende café på klippekanten, er der blot et par enkelte tavernaer i Peroulades. Har du brug for et større udvalg af spisesteder, er der kun 3 kilometer til Sidari, en mere livlig ferieby. Her finder du desuden supermarkeder og ikke mindst flere skønne, børnevenlig badestrand inklusiv den lille, idylliske Canal d’Amour-strand.

I det hele taget må det anbefales at leje en bil, når du rejser til Peroulades. Så kommer du nemt rundt til øens mange indbydende strande og seværdigheder. Øen er ganske uoverskuelig. På en times tid kan du for eksempel køre til Korfu by. Her kan du nemt bruge et par timer eller mere på at udforske den stemningsfulde gamle bydel. Har du ikke noget imod snørklede bjergveje, kan en tur op til toppen af Pantokrator også anbefales. Herfra kan du i klart vejr til til både den albanske kyst og Apulien på Italiens hæl.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Peroulades