Rejser til Psalidi

Sætter du det lange ben foran, kan du gå fra Psalidi til ind centrum af Kos by på under en time. Der er dog også både busser og en fin cykelsti, hvis det skal gå lidt hurtigere. Men det er ikke kun den korte afstand til øens livlige hovedby, der gør Psalidi attraktiv. Den lille ferieby, som ligger ved kysten øst for Kos by, har således en mere fredelig atmosfære og ikke mindst en flot strand. 

Den lange strand består af sand og småsten, der i tidens løb er blevet slebet runde af den evige bevægelse i brændingen. Badesko kan være en fordel, når du skal fra din liggestol ned til det fristende, turkisblå vand. Har du brug for mad og drikke i dagens løb er der nogle enkelte  restauranter og tavernaer i selve Psalidi samt et mini-marked. Et egentlig restaurant- og natteliv finder du desuden meget mere af få kilometer længere henne ad kysten i Kos by.

Det er da også især for at få et mere fredeligt alternativ til øens hovedby, at mange rejser til Psalidi. Her bestemmer du selv om hele dagen blot skal bruges på at slappe af ved vandet eller eventuelt krydres med lidt sightseeing og kulturelle oplevelser i den større naboby.

Book en rejse til Psalidi i dag

Brug søgemaskinen her på siden til at søge blandt de hoteller, vi allerede har håndplukket i Psalidi og på resten af Kos. Kombinér med en flybillet til øens egen lufthavn. Du kan selv vælge om du vil rejse fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamborg. Vil du have mest muligt ud af din rejse, anbefaler vi, at du også allerede nu bestiller en lejebil til rejsen. Hotel, fly og eventuelt lejebil bestilt som en samlet pakkerejse er sikret af rejsegaranti. Sådan er en rejse med Escapeaway.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Psalidi